Noget om tid

Brunch med vilde dyr

Søndag formiddag var Bean, Kæreste og jeg inviteret til brunch med vilde dyr. I anledning af at selveste Animal Planet har indgået et samarbejde med Bilka og Føtex, var Lahme-damerne værtinder for en relativt ustyrlig skare af små og store børn (og deres forældre)

Der blev serveret girafører, strudseæg og andet godt, og fra loftet kiggede aber, zebraer, giraffer, tigre, elefanter og flodheste ned på os. Selveste Sebastian Klein havde også taget turen til Østerbro, og det lykkedes ham uden det mindste besvær at tryllebinde hele skaren af børn med sine fortællinger om Afrikas vilde dyr. Bean startede med at ville have Kæreste, sut og bamse med i sin sækkestol, men så snart fortællingerne gik igang, røg sut og bamse. Efter lidt tid blev Kæreste også pænt bedt om at forlade scenen. Jeg tror ikke, hun helt forstod eller fulgte med i fortællingen, men hun var til gengæld totalt opmærksom på de andre, større børn. Hvis de grinede, SÅ grinede hun også. Hjerteligt og overgivent.

Efter fortællingerne fik alle børn mulighed for at få et billede og en autograf med Sebastian, og det syntes Bean åbenbart var så hyggeligt, at hun blev siddende. Vi fik lov at vælge et dyr at adoptere, og både Kæreste og jeg regnede med, at valget faldt på en Gab-be (du ved; en giraf), men det var en lille abe med store brune øjne, der skulle med hjem.

 photo DSC_0055_zpse528ce11.jpg
 photo DSC_0047_zpsfe8164ee.jpg
 photo DSC_0067_zps20c9badd.jpg
 photo DSC_0050_zpsc3534c53.jpg
 photo DSC_0059_zps02eb67c7.jpg
 photo DSC_0068_zps79f16305.jpg

I forbindelse med samarbejdet er der en masse fine samlekort med alverdens dyr, som man kan holde styr på i en stor, hardback samlemappe med opgaver og quizzer. Nogle af kortene dufter – og de kommer alle i pakker med 4, som man kan få sammen med sin bon i Bilka eller Føtex dette forår.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om tid