Weekend i provinsen - billedspam

Tømmermands-mor og søndags-dovenskab

Ugen har budt på ualmindeligt mange bobler, og i går toppede indtaget i selskab med smukke mænd og skønne kvinder til en fødselsdagsfest hos en af mine (og vel faktisk mest Kærestes) venner. Kæreste er langt om længe oven på igen efter et par laaaange uger med generel sløjhed, hvilket kun er godt, for der er en travl uge forude inden Kæreste tager afsted mod New York næste lørdag.

Derfor bliver weekendens blogindlæg af den dovne slags med et tilbageblik på ugen der gik på Instagram (men det er nu også meget hyggeligt, synes jeg)

 photo instauge9jpg_zps93dc3853.jpg

Lørdags-date på Tårnlegepladsen med mødregruppen og pink Bean // Forårsfristelser fra Zara Kids (jeg ville ønske, de blomstrede sneaks kunne fås i min størrelse!) // Glimt fra soveværelset med det lækreste, nye, lyserøde Auping-sengetøj (Mmm! Glæder mig til at sove i det i nat) // Bean blev forkælet med en to-die-for jakke fra MarMar // Hæle, lyserøde bobler og Dennis Knudsens nye hudplejeserie (lad mig bare sige, at renseservietterne, der OGSÅ dur til mascara, er den eneste grund til, at jeg ikke lignede en panda, da jeg stod op i morges formiddags efter lørdagens fest. De er nemme at bruge og de virker. I like.) // Søndags-træt mor og Bean, der var rimeligt tilfreds med Laundromatens brunch og smoothies // Bobler. Og flere bobler // Bean stylede sig selv med min hat fredag morgen inden afgang til VHD // Forår er frokostpause i solen på Skt. Hans Torv uden hue og vanter

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i provinsen - billedspam