Sidste omgang fødselsdagsønsker

FØDSELSDAGS-KONKURRENCE: Vind Auping-sengetøj til 1.770 kr

VINDEREN ER FUNDET – TILLYKKE TIL ESME EMMA. Smid mig en besked på Østfrontens facebookside, så sørger jeg for, at sengetøjet kommer hjem til dig. Jeg håber, I får fantastisk søvn i det nye sengetøj <3 

Tusind tak til alle jer, der legede med – for alle de søde lykønskninger og for at indvie mig i jeres sengedrømme. Og tak ikke mindst til Auping for den fine præmie.

I dag bliver jeg 30 år gammel, og jeg regner stærkt med at få en gave eller to i den forbindelse. Men. Det er ikke kun mig, der skal have gaver. En af jer skal nemlig have noget fuldstændigt fantastisk sengetøj fra Auping.

For et par uger siden var jeg inviteret til at høre om Auping og deres nyeste seng, Criade (nåja, og til at drikke lidt bobler og spise fire et par miniature-cupcakes) Hidtil havde jeg kun set sengene i magasiner og online, men de er helt fantastiske live – designet er minimalistisk, enkelt og gennemført og komforten og kvalitet (med tekstil fra Kvadrat) er tårnhøj. Og med bogstaveligt talt over 1 million kombinationsmuligheder af stel, hoved- og fodgærde og materialer, så kan man reelt tale om at kunne få en helt unik og personlig seng.

Priserne er selvfølgelig ikke i budget-kategorien, men i betragtning af, hvor meget af et liv, man tilbringer i sin seng, så er det måske værd at spare sammen til. Og når en toplækker dobbeltseng kan fås fra 33.995 kr, så er det faktisk til at komme i nærheden af. (Specielt i sammenligning med andre senge i luksusklassen. Ingen nævnt, ingen glemt…) Jeg pønser på en sengeopsparing.

Jeg fik det smukkeste sengetøj med hjem (som nogen måske har set på Instagram), og Kæreste og mig sover som en drøm i det! Så godt, at det faktisk er svært at komme ud ad sengen om morgenen. Selv for et morgenmenneske som yours truly. Selv på en mildest talt tarvelig seng i form af 140 cm boksmadras fra Biva i Odense på 4 vakkelvorne træben.

På Aupings hjemmeside kan du designe din egen seng – og det synes jeg, du skulle tage at gøre. For det er sådan, du er med i fødselsdags-konkurrencen om helt fantastisk lækkert sengetøj. Jeg er vild med det graduerende lyserøde, men du vælger helt selv, hvilket sengetøj, du kunne tænke dig.

Det her er MIN perfekte Auping Criade: hvide ben, der giver en næsten svævende fornemmelse over det lyse trægulv og klassisk grå på madras og hovedgærde i hotel-stil (fodgærde dur ikke med en mand på 2 meter) – og så det smukke, lyserøde sengetøj.

 photo Skaeligrmbillede2014-03-10kl93250PM_zps3f57f48d.png

Alt du skal gøre er at smide en kommentar her til indlægget med link til din ultimative Criade-seng – og hvilken type sengetøj, du ønsker dig – inden d. 21. marts kl. 12.

Jeg bliver ALTID glad og taknemmelig, hvis du vil dele konkurrencen eller følge med Østfronten på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram, men det er ikke noget krav i min fødselsdags-give away. Karma, du ved! 

 photo DSC_0086_zpsa2068af0.jpg

TUSIND tak til Auping for den flotte gave til mine dejlige læsere <3

PS: Der kan være lidt leveringstid på sengetøjet, for det er noget, Auping får produceret hos Beddinghouse. Jeg lover, det er værd at vente på, så kom frisk og deltag!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

43 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste omgang fødselsdagsønsker