NEJ!!! - og en opfølgning på Løvemoren

Tilskud med mening

Mon ikke de fleste med babyer, tumlinge eller yngre børn i huset kender det? Den ene uge er majskolber og agurker the shit – næste uge skubbes det væk fra tallerknen med et ‘ad-bad’! Sådan er det i al fald herhjemme.

I øjeblikket giiiii-der Bean ikke de dér grøntsager. Jo, hvis de er i suppeform. Måske også hvis de er camoufleret i sovs i en 1:5 ratio (I kid you not), men vi gider ikke spise suppe hver dag.

Vi vil heller ikke tvinge hende til at spise noget. Specielt ikke, fordi hun faktisk er rigtig god til at smage på alting. Det tager lang tid for smagsløgene at vænne sig til nyt, så vi stoler på, at så længe vi holder fast i, at man skal smage (og roser for det), så er det ok, at hun siger nej tak.

Derfor er vi begyndt at spise vitaminpiller, for at være sikre på, at Bean og vi får alle de vitaminer og mineraler, vi har brug for.

Bean får hver morgen en børne-multivitaminpille fra BiOrto, og hvis hun ikke lige gider ind til bordet og morgenmaden, så er pilleglasset en sikker måde at få hende interesseret på. ‘Kage!’, siger barnet glad og gumler (den ret store!) tyggetablet i sig. Og når man nu sidder ved bordet, så kan man jo ligeså godt også fyre den af med yoghurt eller grød eller hvad der nu står foran en. Win-win.

Når hun begynder at spise grønt igen, så holder vi pause med vitaminerne, men jeg synes, de er et rigtig fint supplement til de ‘kræsne’ perioder. Det er, hvad jeg forstår ved BiOrtos slogan “Tilskud med mening”. Ikke blindt at smide kosttilskud i halsen oveni en balanceret kost, men tage dem i perioder, hvor kosten af forskellige årsager er ensidig eller kroppen har brug for ekstra hjælp. I de sidste par uger, hvor Kæreste har været syg (men nægter at tage det og sig selv seriøst. Suk. Mænd!) har det også givet god mening at booste hans krop med lidt ekstra tilskud.

Nåja, min indre æstetiker er heller ikke decideret KED af det fine udtryk, BiOrtos produkter har. Selvom… “Total Gurkedol”?! Virkelig? Jeg har endnu ikke prøvet tilskuddet med gurkemeje og ingefær, men navnet får mig seriøst til at små-klukke hver gang, jeg læser det – og latter er jo også en slags terapi 😉

 photo DSC_01292jpg_zps5e42c95b.jpg
 photo DSC_01272jpg_zps3740bf0d.jpg

Spiser I vitaminpiller og kosttilskud?

(Indlægget er et samarbejde med BiOrto, men holdninger og indhold er som altid mit eget)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEJ!!! - og en opfølgning på Løvemoren