Der er opkast og så er der opkast

Mor er træt

Jeg ville have skrevet noget meningsfuldt og personligt i forlængelse af Emilies, Trines og Annes fine indlæg. Men jeg er træt. Træt helt ind i knoglerne ovenpå en forlænget weekend med en sløj, lille dame. Det er hosten. Mere end noget andet er det hosten, jeg hader. Den holder os alle vågne, og jeg bliver så ked af det, når mit lille barn ikke kan få den hvile, hun ønsker – og græder ulykkeligt af træthed og smerte, når hun endnu engang bliver vækket med krampehoste.

De sidste par dage har Kæreste og jeg deltes om hhv. søvn og pasning. Vores aftener er gået med at gå til og fra børneværelset, indtil en af os gav op og lagde os ind med Bean. I dag har der været bedring, og selvom hun stadig hoster lidt, så er hun klar til VHD i morgen. Efter et morgenmøde overtog jeg pasningen fra Kæreste, der suste videre på arbejde. I eftermiddag var Bean og jeg på tøsetur ind til byen – her storcharmerede hun en mandlig (ret nydelig) ekspedient i Zara og et par mænd i Torvehallerne. Bl.a. ved højt og tydeligt at sige ‘KØD’ og blinke med de lange øjenvipper til slagteren i Cleaver’s – og sige ‘TAK’ med et stort smil til Nyholm-fyren, der gav hende en banan. (Resultatet af vores shoppingtur røg i øvrigt på det dér Instagram, hvor jeg er hoppet med #latemover. Find mig på ostfronten)

Nå. Men det rigtige indlæg må vente til jeg har fået sovet ud.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Og hostesaft tager det slet ikke? (når har jeg ikke lest alle indlæggene;)) Men her i hus er vi ihvertfall glad i hostesaft – hvor det er av den lidt sterkere typen fra apoteket. Men så lenge det kun gives om aftenen, demper den hosterefleksene så lillepigen kan sove. Og når hun sover, sover vi. win-win;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hostesaft er der ikke noget af, før hun bliver 2, siger lægen. Måske fordi hun vægtmæssigt ikke er oppe i den højeste klasse. Anyways; vi hæver sengegærdet så meget vi kan, sørger for der ikke er for varmt. Og ellers (over)lever vi med next-to-nothing søvnmængder i en kortere periode. Satser stærkt på hostesaft næste vinter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var rundt påske det året hun ble to, så ved ikke hvorfor legen så gik god for det;) men det ble understreget at det KUN var til aftenen, for resten af dagen skulle hun have lov til at hoste det hele “op”. Ellers har vi haft gode erfaringer med lidt honning og kolder(e) værelse – men lige der er børn jo forskellige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Præcis. Jeg tror også, at læger giver forskellige råd. Jeg forsøger også at lokke varme (lune!) drikke med lidt honning i hende. Og suppe er heldigvis et kæmpe hit. Nærende og nemt at spise når man er lidt øm i en hoste-hals.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er opkast og så er der opkast