Update på lægefronten - og tak til verdens bedste læsere

Et pip fra provinsen og min seneste craving

Et lille pip fra provinsen, hvor Bean og mig er på aflastningsbesøg hos Mormor og Morfar, mens Kæreste er på herretur i det jyske (1. omgang ud af 3 over de kommende uger. #imponerendedårligplanlægning #sigerdetbare)

Vi bliver smaskforkælede med klatkager, kys og kram (mest Bean, dog) og lækker mad – se selv på @ostfronten

I en helt anden boldgade er jeg er blevet fuldstændigt forelsket i den her grafiske, cool og smukke halskæde fra MÖS, som Månedens Strutmave havde på ovre på det dér arbejde. Så meget, at jeg overvejer om ikke jeg fortjener en tidlig fødselsdagsgave. Fra mig til mig.

 photo 83659a59-ea77-4943-9cff-5589a180c79f_zps197f80c4.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på lægefronten - og tak til verdens bedste læsere