Larver gynger man da på!

Date night

 photo DSC_0011_zps474eff93.jpg
 photo DSC_0007_zps40c5899c.jpg photo DSC_0002_zpsab8a4022.jpg

Fredag aften overlod Kæreste og jeg Bean i Moster Meemee’s kompetente og kærlige hænder og tog i biografen for første gang i noget, der nærmer sig et år. Valget faldt på Hobbitten, og det eneste sted, hvor den gik i 2D (jeg bliver simpelthen så dårlig af at se 3D) til nogenlunde fornuftige spilletider var Cinemaxx. Da jeg var gravid læste Kæreste og jeg Hobbitten højt for hinanden, så det er en fortælling, jeg har et særligt forhold til.

Barn og moster havde en skøn aften – og Kæreste og jeg nød at have et par timer til voksentid og voksensnak. Jeg lokkede endda Kæreste til at agere fotograf, og et enkelt af billederne kunne bruges 😉 Jakken er ny, og fås HER til næsten ingen penge. Jeg er vild med reversen og det lidt loose fit. Trøjen er fra Ganni, undertrøjen fra Black Swan, nederdel og tights er fra H&M og jeg har levet hele vinteren i mine Chelsea-boots fra Angulus.

… PS: Undskyld til mine med-biografgængere for diverse hvin og hoppen i sædet undervejs i filmen. Specielt i edderkoppe-skoven. Til mit forsvar ligger det dybt forankret i den menneskelige hjernes hard-wiring at være bange for den slags kryb. Det siger neuroæstetikken selv!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

 

6 kommentarer

 • Det lyder da hyggeligt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Du ser godt ud. Liiiiidt strengt med de popcorn her en mandag aften, får jo helt lyst til at proppe noget i munden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak 🙂 Haha – ja, snacks er noget farligt noget. Men hjemmelavede popcorn er heldigvis ikke det værste, man kan putte i munden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en rigtig hyggelig aften. Altid godt at komme ud på en date og få lidt voksentid sammen. Det skal man huske en gang i mellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var en hyggelig aften – og en tur i biografen kan fint gøre det ud for date night af og til (selvom man ikke får så meget tid til at kigge hinanden dybt i øjnene og tale sammen!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Larver gynger man da på!