Fjolletanter og date night

Yummy mummy: Mandler fra Weleda to the rescue!

Jeg har den sidste måned testet Weledas ALMOND-serie til sensitiv hud som en del af min mission for at blive en mere yummy mummy. Om det er mandlerne eller om det er Charlottes gode råd om en hurtig og nem plejerutine, det skal jeg ikke kunne afgøre.

Sikkert er det i al fald, at min hud er blevet markant pænere efter denne måned. Jeg får aldrig nogensinde alabasterhud (desværre…), men forandringen er tydelig. Serien er mild og blid, men samtidig er rense-lotionen effektiv, og cremerne til hhv. dag og nat sikrer, at min hud får næring uden at fedte. Kæreste bruger Skin Food, når vejret fordrer beskyttelse, og Bean er stor fan af at smøre sig ind i Weather Protection Creme.

Weleda skriver selv om serien:

Almond Facial Care er en duftfri serie til sart hud, uanset alder.  Økologisk mandelolie hjælper huden med at genskabe den naturlige fugtbalance og beskytter den mod udefrakommende påvirkninger.

Mandelolie er kendt for at kunne bruges til alle hudtyper pga. dens milde og beroligende egenskaber. Takket været indholdet af vigtige fedtsyrer som Omega 6 og Omega 9 beskyttes huden mod udtørring samtidig med at den beroliges og de naturlige barrierer styrkes.

Weledas mandelserie er baseret på økologisk mandelolie. Serien indeholder ingen duft og er derfor særlig egnet til personer med duftallergi.

 photo weleda_zpsf73eb57d.jpg

For at vise, at det faktisk virker, det dér plejerutine/mandel-værk, får I lige et par shots af mit bare ansigt. Uden makeup, uden photoshop og med fedtet hår. (Det er ret grænseoverskridende for mig, men here goes)

 photo yummymummy_zps99816e7c.jpg

(Indlægget er sponsoreret af Weleda, men ord og meninger er som altid skribentens egne)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fjolletanter og date night