Gloooory to God in the highest! (Og lidt om Lucia og Lorry)

Tandfrembrud og lortedage

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21Det har ikke været lutter lagkage her på Østfronten i december, selvom hyggen har fyldt det meste.

Dele af matriklens beboere er igang med at gro flere tænder. Og med ‘dele’ mener jeg både Bean og mig selv. Jeg har nemlig et par visdomstænder, der ca. hver 6. måned bestemmer sig for at tage et nøk mere frem mod sidestilling med de andre tænder. Ifølge samtlige tandlæger, jeg nogensinde har haft, har jeg RIGELIG plads til de skide visdomstænder. Faktisk har jeg tilsyneladende plads til 2 sæt visdomstænder i munden. Så det er ikke krise, når de vokser. Det gør bare nas, fordi tandkødet er så ømt og hævet.

Såe… hvis nogen af jer voksne synes, at børn er overdrevent pyldrede, når tænderne er på vej? Det er de ikke. De er bare ærlige!

Ømme gummer er ikke optimalt, hvis man smider træthed og almen træls misforståelser ind i puljen også. Søndag var en helt igennem ringe dag. En rigtig lortedag, faktisk.

Kæreste og jeg skulle begge til julefrokost lørdag, og selvom min havde været planlagt i månedsvis, så endte jeg alligevel med at være den, der tog tidligt og ædruelig hjem, så ansvaret for barnet kunne overdrages og Kæreste kunne drikke snaps med herrerne. Vi nåede aldrig rigtig til en forståelse omkring, hvordan det lige skulle foregå, så jeg brugte en god del af søndagen på at være rigtig ærgerlig og træt af det hele. Øv. Og særligt øv, fordi det – som altid – var fantastisk selskab og forplejning til ‘min’ første og eneste julefrokost i år.

På plussiden fik jeg faktisk sagt, hvordan jeg havde det – og ikke i girafsprog, men lige ud ad posen – og selvom vi ikke er enige, så endte vi på en positiv note og et forsonende kys over en dokumentarfilm om amerikaneres syn på samliv og kærlighed.

 photo damefrokost_zps8e235e51.jpg

Hvis nogen af jer ligger inde med de vises sten i forhold til at dele sol og vind lige – så må I gerne dele ud!

Bliver du nervøs ved tanken om at skulle en tur til tandlægen? Hos Tandcity på Østerbro tilpasses den enkelte tid hos tandlægen dig og dine behov, og der tages ekstra hensyn til din nervøsitet.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

8 kommentarer

 • Lonnie

  Nu ligger vores respektive julefrokoster i år på forskellige dage, og derfor har det ikke været noget problem. Sidste år skulle vi dog begge samme dag, så der blev vores søn (på det tidspunkt var han 14 mdr.) sendt på overnatning hos mormor og morfar, så forældrene kunne te sig tosset.
  Julefrokosten på mit arbejde er legendarisk, så den vil jeg ikke gå glip af bare fordi faren også skal til julefrokost samme dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Pasning dur bare bedst – specielt med overnatning! – når man melder ud mere end en uge i forvejen.
   … og legendariske julefrokoster skal man aldrig gå ned på! Jeg må blive bedre til at stå ‘fast’…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Parforholdet har jeg desværre ikke råd til, da det altid er mig der ender med at overgive mig og blive hjemme osv. Tror det er en mor – ting! Mht tænderne kan jeg på det kraftigste anbefale klorhexedin! Har selv ventet på mine i 2 år nu..

  http://www.blueeyedflower.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hmmm. Klorhexedin, siger du. Kunne være jeg skulle overveje det til næste gang tandgroning 🙂
   Efter graviditet og amning har man jo i halvandet år eller mere været den, der pr. automatik blev hjemme, og så er det altså svært at få vendt skuden til at begge har lige meget ret til at komme ud. (Eller; faktisk har moren jo MEST ret – hun er jo i totalt fest-underskud!) Det er altså ikke let.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det tager det værste – gerne kombineret med solo tandbørste 🙂

   Absolut.. Moren må have førsteret! Glææææder mig også til sommer og en kold øl 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Åhr, ja! Og kølig hvidvin i solen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uhh, kender det alt for godt. Specielt når man er fasted sammen og det så alligevel bare bliver opfattet som givet at det er mig der kører hjem!! Jamen hvorfor – jeg har været gravid 3 gange og ammet I 3 perioder – tror det er min tur til at være den fulde og fjollede!
  Dette betyder at det I år er min tur til at drikke nytårsaften, så må manden være på vandvognen og tage sig af 3 unger der ikke vil sove og som helt sikkert star tidligt op næste dag. Jeg glæder mig!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det lyder i den grad som om det er fair, at du har nytårsfesten og kan sove læææææænge 1.1.! Jeg har ikke nødvendigvis behov for at drikke mig i hegnet – men jeg har behov for ikke at være den, der har ansvaret. Specielt dagen derpå.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gloooory to God in the highest! (Og lidt om Lucia og Lorry)