En lille klatremus

Morfars pige

Bean og Morfar har nærmest fra første møde haft et helt særligt bånd. Også selvom det hverken er hver eller hver anden dag, de har lejlighed til at se hinanden.

I dag gik hverdagslogistikken slet, slet ikke op for Kæreste og mig, så vi var nødt til at indkalde forstærkning i form af Morfar der tog turen fra Vestsjælland til Østerbro for at hente Bean i VHD og hygge med hende indtil Kæreste kom hjem kl. 17.

De har haft et par dejlige eftermiddagstimer, hvor den lille dame fremviste hjemmet og sit værelse og de har tumlet, læst og leget. Det var en mut lille pige, der sagde farvel, da det var tid til at sende Morfar tilbage til provinsen. Heldigvis går der ikke længe, før de får mulighed for at ses igen, når vi fejrer julen hos Mormor og Morfar.

Jeg elsker at se dem sammen og mærke den tydelige kærlighed, de har til hinanden.

 photo morfarspige_zps5ad337a4.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille klatremus