Om at tage julen op til revision

Julekjolen fra Wolf & Rita

Portugisiske Wolf & Rita laver det smukkeste tøj med de mest vidunderlige detaljer, fandt jeg ud af på CIFF i august (og jeg glæder mig til at kunne købe i al fald dele af den smukke SS14-kollektion hos My Lille Limon til foråret)

Efterårskollektionen findes ikke i Danmark, men Bean var så heldig at få den smukkeste kjole og fineste skjorte sendt hele vejen fra Lissabon. Med det samme jeg så kjolen vidste jeg, at den skulle være årets julekjole, så bortset fra en kort prøvning har den hængt i skabet hele efteråret.

Bean er efterhånden ved at nå dertil, at hun synes, det er herligt at vimse rundt i skørter, og moderen synes, det er fantastisk, når tøjet samtidig både er smukt og praktisk.

 photo julekjole_zps41ad2854.jpg

 photo kjole_zps80576026.jpg
 photo kjole2_zpsf5a75447.jpg

Den hvide skjorte kom på sammen med glimmersko og tylskørt til julefrokosten med Kærestes familie – mindre praktisk, men det gør ikke noget, når man nu bare skal tulle omkring med de store piger.

 photo tylskoslashrtogskjorte_zpsabfc06f4.jpg

– As soon as I saw the gorgeous dress from Wolf & Rita I knew that it would be Bean’s Christmas outfit. I love the details and Bean loved it too. For the traditional lunch on the 26th Bean wore a less practical outfit, but looked so cute in the white shirt, tulle skirt and glittery shoes – 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

5 kommentarer

 • Ida

  Hvor er hun bare fin! Fik slet ikke svaret på dit forrige indlæg om at lave om på julen, vi gjorde det i år da sidste år netop kun resulterede i mega træt baby (og forældre). Så i år var meget mere rolig og det gav pote, ingen stress. Kun hygge og afslapning OG vigtigst af alt natttesøvn i rigelige mængder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jeg synes også kun, jeg hører positive resultater fra dem, der har revideret julen. Det gør vi helt sikkert næste år. Der er ikke noget ved at bruge julen og juleferien på at tære på alles reserver.

   Og tak:) Jeg er også vild med min jule-Bean 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor er hun fin! Glemmer heller ikke de sprøde stoffer hos Wolf & Rita fra vi så dem i august. Kommer du for øvrigt på ciff igen til januar?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak – jeg er HELT enig 😉 Ja, jeg regner bestemt med at komme forbi. Er dog ikke sikker på, at jeg kan komme alle dage – det dér arbejde passer jo ikke sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ostfronten.dk […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tage julen op til revision