It's beginning to look a lot like Christmas (Tivoli gør i al fald!)

JULEFERIE! (I al fald næsten…)

Det var en træt Bean, jeg hentede i eftermiddags fra VHD. Glad men træt – og fra i dag juleferieramt. Kæreste har også fri fra i dag, mens jeg lige skal have mandag d. 23. med.

Det er hårdt at være på ‘børnearbejde’; også selvom vi prioriterer at hente Bean omkring kl. 15 hver dag, og ligesom de fleste voksne trænger til ferie af og til, så gælder det samme for børn.

Derfor tilbragte vi det meste af eftermiddagen på at putte, teste en ny, allergivenlig dyne og en fin sut, mens vi sang julesalmer eller så Ramasjang Generationen (ser I også det? Det er de fineste programmer i børnehøjde, og Bean er helt, helt opslugt)

Kæreste er til julefrokost med arbejdet, så aftenen er min alene… eller måske min og det honninghjerte, der var en del af julegaven fra min søde chef.

 photo DSC_0011_zps12be8a57.jpg

 photo DSC_0012_zps20453dbc.jpg

 photo DSC_0014_zps4c941adf.jpg

 photo DSC_0016_zpse94824c7.jpg

Sutten med det fine overskæg kan du finde HER, og vi tester en allergivenlig juniordyne, der skal afløse Beans nuværende dyne, der er ok, men som vejer et ton. Jeg skal nok skrive mere om den, når vi (eller snarere Bean!) har testet den noget mere. Indtil videre lader den til at være accepteret og den er noget lettere end den gamle dyne.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's beginning to look a lot like Christmas (Tivoli gør i al fald!)