Julekjolen fra Wolf & Rita

Årets allersidste jule-indlæg (og mine favoritbilleder)

Hermed de sidste ord og billeder om julen fra mig, mens hele landet er igang med de sidste nytårsforberedelser. Kransekage-ringene er netop kommet ud ad ovnen og venter på at blive samlet til et højt tårn, Bean og Kæreste sover middagslur (han har nemlig morgen-vagten d. 1.1. Sidste år ammede jeg og året før var jeg gravid, så i morgen er det min tur til at flade den), og jeg har kigget julebillederne igennem og fundet mine favoritter – det er vanvittigt svært at begrænse sig, så det bliver altså lidt visuel spam herfra. Som public service har jeg dog inddelt dem i kategorier 😉

Juletræ og julestue
 photo juletraelig_zpsde216a74.jpg

Julelæsning og pop-up skæg
 photo julelaeligsning_zps4ebb6253.jpg

Julegaver og Kæreste-wellness
 photo julegaver_zpsb857471e.jpg

Julens allerdejligste Bean
 photo julebean_zpsf58f280f.jpg

Jeg håber, I får en skøn aften. Vi ses på den anden side!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

4 kommentarer

 • Billedet med morfar og den lille dame der læser bog er to die for. SÅ sødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   De er så gode sammen, de to – jeg elsker at observere morfar og Bean <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle hyggelige billeder, Stine! Håber du/I havde en dejlig aften i går, og at du får lov til at flade den i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var så hyggeligt – og jeg har fået lov at sove længe og tage den heeelt med ro 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekjolen fra Wolf & Rita