Pollock in spe?

Yummy mummy: Fake it till you make it!

Mon ikke de fleste mødre kender til de dage, hvor man mest af alt føler sig som en zombie, der går rundt i en træthedståge, fordi baby har været vågen og utilfreds det meste af natten? Jeg har i al fald haft mere end min fair share af den slags.

Før Bean var det af og til sene nætter og efterfølgende tømmermænd, der fik mig til at ligne en hængt kat, når vækkeuret ringede.

Min strategi har altid været fake it till you make it! Jo slemmere tømmermænd, des højere stiletter og fitted pencilskirt. Det look fungerer ikke optimalt med hverken baby eller tumling, men strategien holder. Et bad gør underværker. Fedt tøj også. Joggingbukserne med hængerøv og knæ og gylppletter kan altid komme på igen i løbet af eftermiddagen. Jeg synes, at jo mere jeg har gjort ud af mig selv, jo nemmere har det været at narre krop og hjerne til at tro på,  at jeg var frisk og udhvilet.

 photo a14a2652-d1ca-40a3-a583-44ce07bb73b6_zps309cf2c1.jpg

Træt mor efter LANG togtur til Sønderborg med utidig og overtræt Bean? Nej da!

Charlotte Torpegaard har følgende tips til at fake dig friskere med succes:

1. Prioriter din søvn. Lav en aftale med din kæreste om, at du får lov at sove mellem klokken 22-02, der er det vigtigste tidspunkt på natten for din krop. Der er en længere forklaring på hvorfor, som jeg kommer med i bogen, men kort fortalt får du langt mere ud af at sove fire timer i dette tidsrum end fx 7 timer fra klokken 24 og frem. Og det kan mærkes på krop og overskud.

2. Drop kaffen. Snup i stedet nogle af de boosters, jeg beskriver i bogen (te, vitaminer osv.). Søvnmangel tærer gevaldigt på dit immunforsvar, så du har brug for noget ekstra for ikke at blive syg. Samtidig er de gode for din hud og skønhed. (Jeg drikker mest te – og chai latte! – men en god kop kaffe om dagen bliver det som regel også til. Og den vil jeg helst ikke undvære, men mon ikke ‘alt med måde’ også gælder her.)

3. Fake it till you make it. Der er et helt kapitel om det i bogen, men de 3 ting, der lynhurtigt får dig til at se ud som om du har sovet i 8 timer, selv om du kun har fået tre: 1 – En god concealer til at dække mørke rande og eventuelt rødme i huden. Brug den kun, hvor det er nødvendigt. 2 – En god mascara til at åbne øjnene op. Får du alt for lidt søvn, så vælg eventuelt en mørkeblå mascara i stedet for en sort. Mørkeblå fremhæver det hvide i dine øjne, så du ser mere frisk ud. 3 – En smule blush duppet på kinderne får dig øjeblikkeligt til at se langt mere frisk ud end du måske er.

Hvordan du får det bedste og hurtigste resultat kan du læse i det gratis kapitel fra Charlottes Yummy Mummy-bog som du let downloader HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

4 kommentarer

 • Burde vidst afprøve den strategi.. Eller læse den bog..
  Jeg ligner for alvor en hængt kat – maks 20 minutters sammenhængene søvn i 5 dage nu.. Det er en af udfordringerne ved at være mor til en lille pige på 6 uger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Al mulig god karma til dig. Fake it-strategien er god. Til en vis grænse. En uge uden rigtig søvn kan de færreste vist fake sig fra. Send barnet afsted med kæreste/bedstemor/veninde til middagslur i barnevognen og sov selv hjemme med god samvittighed i en time eller halvanden. (Og føj, hvor jeg kender de perioder! Jeg LOVER det bliver bedre. Engang.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Det er lige efter mit hoved 🙂
  Man må godt ligne en million selvom man måske har minus på søvnkontoen og nul overskud. Jeg priser mig lykkelig for mascara og blush!
  Da Agnes var mindre var mit eneste must at mit hår ikke var fedtet. Hvis håret spillede følte jeg mig præsentabel. Så pyt med at man havde gylp på skulderen 😉

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Præcis! Og det gør faktisk en forskel. Det synes jeg i al fald – og det er dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pollock in spe?