Jeg gæsteblogger hos Emilie

Wolf & Rita og skønne indianerbørn

CIFF Kids tilbage i august stiftede jeg bekendtskab med portugisiske Wolf & Rita, der laver det smukkeste, poetiske børnetøj med lækre, underspillede detaljer. Dengang blev jeg især fanget af det mest fantastiske fugleprint, der kommer til foråret, og som minder mig om den amerikanske maler Audobons ‘Birds of America’
 photo DSC_0136_zpsd328569b.jpg

Bean har været så heldig at få lidt af Wolf & Ritas AW13-kollektion, der med temaet Indian Winter er inspireret af den amerikanske fotograf E.S. Curtis, hvis fotografier af de nordamerikanske stammer var med til at dokumentere indianernes skikke, traditioner og historie, før de forsvandt helt.

Der er heldigvis ikke noget plastik og pangfarve over Wolf & Ritas indianerbørn – det handler derimod om en fri ånd og poesi, som billederne i kampagnen på fineste vis illustrerer.
 photo PHOTO-18_zps15c0b7d8.jpg

Bean har fået den smukkeste kjole og en ligeså smuk, hvid skjorte. Jeg er vild med kvaliteterne og de ‘skjulte’ detaljer som de helforede forstykker på kjolen og den lille blondedetalje inden i skjortens krave.

Kjolen er allerede reserveret som årets julekjole, og den kommer ikke på Bean igen før d. 24. december. Skjorten glæder jeg mig også til at få en anledning til at iføre hende. Og nej. Hvid er måske ikke det mest praktiske i verden til en halvanden-årig, men livet skal heller ikke altid handle om praktik. photo DSC_0096_zpsc28e282f.jpg

 photo DSC_0097_zps23a6e0fa.jpg

 photo DSC_0098_zps4a71dea5.jpg

 photo e76c1b61-c11b-443f-8b74-16bf242a5cfe_zpsaf20f6ae.jpg

 photo DSC_0003_zps68e50075.jpg

 photo DSC_0006_zpsfd0d81fe.jpg
Du kan shoppe hele efterårskollektionen HER – og glæde dig til foråret, hvor Wolf & Rita kan findes hos My Lille Limón. Størrelserne starter ved 2Y, men med et opsmøg på ærmerne, kan Bean fint være med.

Hvad synes du? Er det ikke smukt børnetøj?

(Indlægget er lavet i samarbejde med Wolf & Rita, men ord og holdninger er som altid mine egne)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gæsteblogger hos Emilie