Jeg ønsker mig...

Jeg drømmer om et soveværelse med Tapet Café, IKEA og HAY

Fordi Bean skal have et nyt værelse, så skal forældresoveværelset i princippet også gentænkes. Dels skal vi have et smallere og højere klædeskab (og et, der er mere neutralt end det brune helvede, der fulgte med lejligheden!), og dels kunne jeg godt tænke mig en decideret indretning.

Jeg drømmer om at indrette med:
 photo 8c2c62b5-09f8-4d02-bc77-367945a40753_zps055337b1.jpgTapetet ‘Copenhagen‘ er tegnet af Kasper Købke til Tapet Café og vil være både et spændende blikfang og smuk baggrund for sengen. Et klassisk Pax-skab i hvid højglans og med skydedøre fra IKEA burde kunne rumme hele garderoben, og så elsker jeg det no-nonsense design i HAYs Loop-sengestel.

… meeen det må nok komme sådan lidt løbende. Førsteprioriteten er klart Beans værelse.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ønsker mig...