Boligdrømme og BoShop

Dagbog fra dobbeltsengen

Mandag

Kvinden går i seng. Barnet vågner og kan ikke falde til ro. Barnet kommer ind kvinden. Manden kommer ind noget senere. Barnet er uroligt. Kvinden hoster. Kvinden går ind i stuen, men bytter med manden sidst på natten.

Tirsdag

Kvinden går i seng. Barnet vågner og kan ikke falde til ro. Manden bærer barnet ind til kvinden. Kvinden og barnet sover. Manden sover i stuen.

Onsdag

Barnet vågner og kan ikke falde til ro. Kvinden lægger sig med barnet i sengen. Barnet falder i søvn. Kvinden står op. Kvinden og manden går i seng. Kvinden går ind i stuen, men bytter med manden midt på natten. Barnet er uroligt hele natten.

Torsdag

Kvinden går i seng. Barnet vågner og kan ikke falde til ro. Manden bærer barnet ind til kvinden. Manden går i seng. Barnet sover uroligt. Manden går ind i stuen.

 photo journal_zps6b9745ea.jpg

… troede du, det ville være en mere juicy 50 shades-agtig dagbog? Beklager, men dobbeltsengens nøgterne registrering er et ret godt billede på vores søvn-rutiner den sidste lille måned. Det kan bogstaveligt talt tælles på en hånd, hvor mange gange 2 voksne har sovet i samme rum en hel nat.

It’s getting old.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

 • Åh, Stine – vi har sådan cirka samme periode lige nu. Vores piger følges vist ret godt ad. Men der er selvfølgelig også kun aldersmæssigt to dage, der adskiller dem. Eller er det tre? Fra mig til dig <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jeg er så træt af det. Bean har lige toppet det med at være fuldstændig hysterisk omkring putningen de sidste par aftener. Og nu her til middagsluren. Dejligt. Og ja – vores skønne, men bestemt ikke nemme, piger følges vist ret godt ad. Er det to eller tre? Bean er fra d. 30. <3 til dig og jer også

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligdrømme og BoShop