Dagbog fra dobbeltsengen

Beans værelse og indretningsdrømme fra Tapet-Café, Normann Copenhagen og Michelle Carlslund

Da jeg var højgravid og i full on redebygger-mode, kunne jeg ikke få afløb for trangen til at indrette det skønne babyrum, jeg ønskede mig. Der var ligesom noget boligjagt, der tog opmærksomheden.

Og eftersom jeg fik veer dagen efter flytningen var der ikke tid til at indrette nogetsomhelst i det nye hjem.

Nu er efterhånden ved at være på tide med et rigtigt værelse til Bean og efter mange, (MANGE!) overvejelser omkring indretning og funktioner, er Kæreste og jeg nu nået til enighed og er faktisk så langt i processen, at vi indhenter håndværkertilbud.

Jeg er for længst gået i indretnings-selsving og har klippe-klistret i målestoksforhold (yes, jeg er DEN type) og overvejet den optimale udnyttelse af pladsen til opbevaring, hygge, lege og sovepladser.

… drømmetapetet og tæppet til den lille dames nye rum har jeg naturligvis allerede fundet 😉

 photo indretning_bean_zps2f3b3de2.jpg

Jeg er fuldstændig forelsket i Harlequin-tapetet, og mon ikke Bean kan holde ud at lege på gulvet på Normann Cphs smukke Oona-tæppe? Michelle Carlslunds fine dansepar må også MEGET gerne pryde en af væggene.

Tips, tricks og gode bud på den pæne og praktiske opbevaringsløsning modtages i øvrigt med kyshånd.

(Camilla har en rigtig fin guidet tour på Olines værelse, hvis der er andre, der vil inspireres)

2 kommentarer

 • Ej nogle skønne ting, Stine. Jeg går også og overvejer køb til vores børns værelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, er de ikke? Jeg er gået helt amok i indretningsideer 🙂 Men det ER altså også hyggeligt at indrette. Særligt til børn.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog fra dobbeltsengen