Indendørs legemuligheder

At få øjnene op for nye, gamle mærker. Ja, Esprit, det handler om dig!

Kender I det, at man pludselig genopdager et mærke?

Sådan har med de vældigt ombloggede Angulus-støvler til mødrene – og måske bliver Esprit det næste?

Som barn og ‘tween’ (det kaldte vi det nu ikke dengang i 80’erne og starten af 90’erne. Jep, I’m that old!) havde jeg masser af Esprit-tøj, men på en eller anden måde forsvandt mærket ud af min garderobe efterhånden som jeg blev ældre. Måske havde det noget at gøre med, at jeg blev ved med at forbinde det med noget lidt for farverigt og barnligt?

Som med så meget andet er virkeligheden helt anderledes end forestillingen, og derfor blev jeg måske mere positivt overrasket end jeg burde, da jeg var med min mor i en Esprit-butik i provinsen for lidt tid siden. For ja, der er helt sikkert stadig ting, jeg aldrig kunne drømme om at gå med. Men det gælder altså for de fleste mærker, og der var også en masse fine ting. Både til mig, til Kæreste og til Bean. Nu er mit shoppingbudget mildest talt ikke-eksisterende pt. (vi sparer nemlig op til ombygning og indretning af børneværelse her på matriklen – MEGET mere om det senere!), men a girl can dream, og jeg endte med at klikke alt det her i indkøbskurven og stirre længe på den inden jeg lukkede Mac’en med uforrettet sag…

 photo esprit_outdoors_zps307b4738.jpg

Uldfrakke til mor // Ankelstøvler til mor // Bjørnehue til Bean // Parka til Bean // Parka til far // Handsker til far

Åhr, hvor kunne jeg sagtens se os på massevis af skønne efterårs- og vinterudflugter i ovenstående lækkerier.

 photo sponsoreretindlaeligg_zps7a2a6e64.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indendørs legemuligheder