VIND: Seje sandaler til søde børnefødder

Jeg pakker kufferten

Afrejsetidspunktet nærmer og jeg er igang med at pakke til mig selv og Bean – Kærestes pakning blander jeg mig udenom (bortset fra, når kufferten skal fyldes. For jeg er – hands down – bare en bedre logistiker end han er)

Det er vældig praktisk, at tyskernes holdning til småbørn og parfume er den samme som min indre speltmors, for så slipper jeg for at pakke bunkevis af bleer og vådservietter og andet Bean-gear. Det findes i rigt, økologisk og astma/allergi-venligt mål i de tyske supermarkeder.

Men… det betyder til gengæld, at der er MASSER af plads til lækre outfits til en storbyferie-cool Bean og ditto mor.

Sådan ser det ud, når overbliks-Dorte finder tøj til ferien! Vi skal også have den lille pusletaske og ergo’en med.
Cool kjoler og søde tees til Beans første berliner-tur

Sut, suttesnor, bloomers og let cardigan er essentials.
Morens outfits er lidt mere neutrale i farverne – dog med en anelse pang og kulør (og glimmersokker!) hist og her
Lækker ny buksedragt (der er på udsalg lige her), statementhalskæde og shades
Så er jeg klar til flyveturen!

Kodeordene er ‘versatilitet’ og ‘afslappet, men lækkert’.

Så Bean har fået fede bukser, søde shorts og bloomers, seje kjoler og praktiske bodyer med (vi husker selvfølgelig også ErgoBaby’en, dynen, solcreme, termometer, hagesmæk og alle de andre, mere praktiske ting)

Og jeg har – for en gangs skyld! – overvejet mine outfits på forhånd, så jeg har pakket noget, der passer ’til det hele’; men jeg glæder mig især til at rejse behageligt og med stil i min nye, toplækre buksedragt fra Ganni (som er på udsalg her), en let cardigan og statementhalskæden fra Klædefabrikken. Og til at flashe bare sommerben i dipdye silketunikaen. (Og jo: jeg har OGSÅ undertøj med. Det gad jeg bare ikke have med på billedet)

… fik jeg nævnt, at jeg glæder mig?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: Seje sandaler til søde børnefødder