På pinden

VIND: Baby shades til en Cool Cat

Bean har fået solbriller, har hun. Og hun er den cooleste cat med de prikkede baby-shades. De sidder så fint og generer hende overhovedet ikke – i al fald kan de få lov at blive siddende i et godt stykke tid!

Jeg drømmer om, at hun stavrer omkring på Svanemøllens strand eller i Amager Strandpark med shades, solhat og sailor-badedragt fra Mini Rodini.

NU kan foråret (og sommeren) kun komme for langsomt!

Solbutikken har været mindst lige så cool som Bean, og har derfor givet mig lov til at udlodde et par lækre Baby Banz-solbriller i str. S eller M til en af jer heldige læsere. Udover solbriller til de små, så har de også et stort udvalg af sol- og badetøj med UV-beskyttelse til små menneskers sarte hud (og mange andre lækre sager!)

 • Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar til indlægget her med hvilket briller og størrelse, du ønsker dig. Hvis du ikke har en blog med mail, hvor jeg kan kontakte dig, så husk at skrive din mailadresse i kommentaren.
 • Du må også MEGET gerne like Østfronten på Facebook og er velkommen til at dele konkurrencen på din egen blog (men det er ikke et krav – det er bare noget karma-noget ;)) 

Retro-brillerne er ikke med i puljen, men ellers er der helt frit valg mellem alle mulige fine farver og mønstre; guld, sølv, pink, prikket, army – you name it!

SE UDVALGET HER

Jeg (eller rettere: random.org!) trækker en vinder om 14 dage, så du har helt til d. 26.4. kl. 23 til at bestemme dig for en farve.

Baby Banz har ikke hårde brillestrænger, der kan genere små mennesker, men har i stedet et elastisk neoprenbånd med velcrolukning, der gør, at brillerne bliver på hovedet. Stellet er lavet af brudsikkert polycarbonat, og solbrillerne sikrer 100% UVA og UVB beskyttelse.

1-2: Shades og brilleetui i bil-form er fra Solbutikken. 
3: Badedragt er lånt fra Mini Rodini.

Tusind tak til Solbutikken for at lege med 🙂

Outfit details: Body: Mini Rodini // Jeans: Norlie // Solbriller: Baby Banz

13 kommentarer

 • Prikker rykker 🙂 Rødprikkede i small vil passe en lille Mimi-mus perfekt, siger mamaen i 2400 NV.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig konkurrence 🙂 Vi ønsker os Retro Banz i pink (må man også vælge dem, hvis man er å heldig at vinde?) altså disse: http://www.solbutikken.dk/shop/retro-banz-pink-4374p.html De er da MEGA lækre. Og ellers ønsker vi de pink og prikkede baby banz. Jep, we like pink <3 Knus til dig og god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du BTW set, at Little Fashion Gallery har -pre-sale lige nu, og at du kan købe Mini Rodini-badedragten (som er FOR lækker) med rabat? Just saying 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Roodprikkede er rigtig fine, i Small til min lille pige. E-mail adresse jeanettelind19@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min cool cat herhjemme ville elske de pink ternede og hun sniger sig nok i øvrigt ikke op over en small…Laura(laumunk@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halløjsa. Martha har overtalt sine forældre til en sommerferie på Sardinien i juli. Så mon ikke hun kunne få brug for lidt bling og beskyttelse til de store blå øjne?Jeg kan vildt godt lide de rød- og hvidprikkede. Dejlig girly, uden at vi kammer over i lyserødhed. jeg gætter på at hun er str. M, da hun har et relativt stort hoved….Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, tough choice…Tror det bliver en sølvbrille i str. S, hvis vi skulle være de heldige vindere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fannarme smart med en elastik i stedet for brillestænger! Jeg er sikker på, at Varanen ville se brandgodt ud med et par army-briller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh… Ludvig vil være cool i et par Retro Banz sort – nok str medium 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årgh, jeg tænker enten rødprikket eller camouflage-pink vil passe perfekt til enten Ida eller Matilde 🙂 så jeg kaster et lod i puljen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uhh nogle fine solbriller, tror Wilma vil se cool ud i de lilla i en small..:0) Grykaempe@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig følgende: Baby Banz Solbriller pink ternet – i str. S. Det skal være en gave til min skønne niece Lilli :-)katrin@greencat.dkKnus Katrin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så nu prøver jeg fra Martins computer – gad vide om det går bedre…Vil gerne konkurrere om et par Aqua blå briller i str. small :o)prinsesse.anneli@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På pinden