New in: Lækkerhed til Bean

VIND: Kaffe og kage på Krummen & Kagen

Gennem hele min barsel har jeg vandret rundt med barnevogn (og Bean) på Østerbro. I gråvejr, blæst, sne, regn og høj sol.

Det kræver sin mor at trave rundt i timevis med mere eller mindre sovende barn – eller rettere: det kræver sin latte!

Chai latte, that is. Fra Krummen & Kagen.

Krummen & Kagen har nemlig været min faste leverandør af chai latte to go, boller med ost to go og kanelsnegle to go. Efter Bean blev stor nok til at sidde selv, har hende og jeg haft mange hyggelige stunder på cafeen i henholdsvis højstol og sofa til frokost.

Der er rart, personalet er altid søde, bagværket er skønt (og oftest dampende lunt og frisk fra ovn) – og nu har Krummen & Kagen været så fantastiske, at de har ladet mig give en af jer en valgfri kaffe og kage sammen med en ven, på deres regning. (TUSIND tak for det)

Vi tager den lige igen:

Valgfri kaffe og kage for to på et af Østerbros allerhyggeligste steder.

Det skal du da vinde, skal du ikke?

Hvordan?

 • Jamen, du skal bare skrive en kommentar herunder med din mail (hvis du ikke har en blog, hvor den er at finde)
 • Du kan også like Østfronten på Facebook. Det vil jeg blive herreglad for, men det er helt frivilligt og har ikke noget med konkurrencen at gøre! (facebook.com/Ostfronten)

Jeg trækker en heldig vinder på min fødselsdag om præcis en uge – altså d. 11.3.

12 kommentarer

 • Jamen det skal jeg da. Altså, så længe der ikke er nogen slutdato påm for vi kommer nok ikke til Kbh før engang til (sen)sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tag mig, tag mig – kaffe og kage, trænger jeg til, så jeg vil gerne vinde (hvem vil ikke det?!)… Kaster et stykke lod i puljen §:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jæj, det vil jeg gerne vinde 🙂 Det er nemlig et virkelig hyggeligt sted. Kom der en del, da jeg havde Frøken M i maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miiiiiig! 🙂 Elsker Krummen & Kagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi (fra APA)

  Jeg barsler stadig og gider vildt godt invitere medbarslende veninde med på en af de – forhåbentlig sjældnere og sjældnere – kolde dage.randilars@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mums, hvor lyder det lækkert. Arbejdede på Østerbro for et lille års tid siden og cyklede ofte forbi Krummen og Kagen – har dog aldrig smagt noget derindefra, men det så virkelig hyggeligt ud. Så det ville være lækkert og prøve kh Maria mama.nielsen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kunne jo også sørge for at din kæreste vinder, han kunne godt bruge det når han skal håndtere hele to kvinder i hjemmet efter at bean er ankommet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jaaaaaa lyder godt Kh drj@ruc.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser labert ud, og jeg kan godt forstå, det blev et fast udflugtsmål under barslen:) Så derfor smider jeg både mokka og mælkeskæg ind i puljen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moster melder sig i kampen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, nu bor jeg jo ikke liiige i nærheden, men hvis jeg kan få en indløsningsfrist på 2-3 måneder, så vil jeg også gerne være med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv det er jeg nødt til at være med til – det er jo lige i mit hood, og så har jeg endda aldrig besøgt stedet endnu, selvom jeg ofte sender det lange, længselsfulde blikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Lækkerhed til Bean