Kald det kærlighed

On the road again…

Mor er flad.

Weekenden har været brugt på at rejse land og rige rundt og fejre forskellige familiemedlemmers forskellige mærkedage.

Hhv. morfarens fødselsdag i det vestsjællandske og den nye kusines navngivning vest for Lillebælt.

Bean og morfaren har efterhånden fået et helt særligt, fint forhold. De pjatter og griner og nusser sammen – det er så skønt at se. Mormoren er også rar at være hos. Og for forældrene var det en særlig luksus at kunne sove en hel, uforstyrret time søndag (tidlig) morgen, mens Bean legede med mormor og morfar.

Søndagen var lang og travl. Men god. Bean præsterede at tage en ekstra formiddagslur på vej over Fyn og var derfor i hopla, da vi nåede frem. Hun storcharmerede, spiste en mere end solid frokost med alt godt fra buffeten og legede løs med (læs: ved siden af) de andre, større børn. (Og tromlede en dreng på 1,5 ved at råbe ad ham… det skal vi nok lige snakke med hende om på et tidspunkt)

Hun sov endda en middagslur i uvante omgivelser og med nogen larm omkring sig. Hun var vågen hele turen hjem i bilen, men blev først ked af det da vi var inden for bymurene i det Kjøwenhavnske – mest fordi hun fik smidt sutten ned i bunden af bilen, så jeg ikke kunne finde den igen. Og fordi det var blevet sengetid og hun var helt mæt af indtryk. Hvilket er mere end fair.

Træt? Mig?

Kæreste og jeg var mildest talt imponerede (stolte, faktisk) af vores lille, seje pige, der har haft en fest af en weekend. Men har haft lidt ekstra behov for at sove i dag. (Siger Kæreste, der også selv har udnyttet de ekstra lange lure til at sove)

Jeg kunne til gengæld godt trænge til en weekend oven på den weekend. Og glæder mig allerede til den næste.

God mandag!

4 kommentarer

 • Så smuk en lille Bean I har dér! Dejligt hun (og I) havde en god weekend – kender godt det med at man skal bruge en weekend efter en weekend, for at komme sig 🙂 Rigtig god tirsdag til dig/jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Way to go, Bean! Det er rart, når man føler sig mobil igen og kan tage på nogle længere ture med en glad lille størrelse:) Også selvom, der skal indhentes lidt søvn i den anden ende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en helt vild fornemmelse! Tidligere har vi også været afsted, men det har altid kostet blod, sved og tårer. Nu var det bare hyggeligt. (Så må man sove, når man bliver gammel?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er en yndigmus, er hun 🙂 Weekender burde altid komme i flertal! I al fald til børnefamilier. God uge til jer også.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kald det kærlighed