Søvn... eller hvad?

Date night

Cocktails på en onsdag? Jada!

Beans skytsmor svingede forbi og var den ansvarlige voksne, mens Bean sov, så Kæreste og jeg kunne få en date night.

Vi svingede de trætte forældre-kroppe lidt op i gear og ramte kitjn til et par cocktails og en kærkommen mulighed for lidt voksentid.

Nu ville det være synd at sige, at vi nogensinde har været det par, der festede København tynd, men vi har efterhånden været forbi Østerbros (eneste?) cocktailbar mere end et par gange. Altid bare til et glas eller to. Som regel har der været en slags anledning.

Fx var vi forbi med svigermor, da Niece kom til verden. Og igen da jeg afleverede mit speciale.

I går havde vi endnu en hyggelig date, hvor vi nød veltillavede cocktails i god atmosfære. Det var en af den slags gode aftner, hvor man bliver lidt småsnaldret (ja, efter en enkelt cocktail), holder lidt i hånd og får talt om alle de ting, der ikke er overskud til på en hverdagsaften, når opvasken er taget, legetøjet er lagt på plads og bunkerne af vasketøj venter på at blive lagt sammen.

… men mere rock’n’roll er vi så heller ikke. Vi var hjemme kvart i ti, og jeg gik fuldstændig i brædderne. Bare ærgerligt, at Bean ikke gjorde. Hun mente, at det var herresmart at være vågen mellem 01.45-04.15. Så lige netop i dag har det været ok for både Kæreste og mig at ytre ordene: ‘Jeg er bare megatræt’

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvn... eller hvad?