Grrr

Hej, hej, mellemørebetændelse

Her skulle have været et indlæg om Beans første jul, om den yndigste julekjole-baby, fine gaver og alt i alt nogle hyggelige dage. Det bliver så ikke lige nu.

For vi har en sløj mor og en træt far og en endnu sløjere, trættere, feber-, hoste- og mellemørebetændelsesramt Bean.

Så vi har brugt nætterne siden d. 26. på ikke at sove, men i stedet trøste og nusse en ked lille pige. I dagtimerne har Bean været ok og godt orket at lege, hygge og spise, men i dag var den helt gal. Så jeg ringede til lægevagten og blev sendt til Gentofte Hospital til tjek af hende den lille patient. Hvor der blev ordineret penicillin, børnepanodil og meldt mellemørebetændelse.

Øv med øv på. Og stakkels Bean.

Nåmen, jeg håber, I alle har haft en dejlig jul uden sygdom og anden trælshed.

Og at I ikke er nødt til at aflyse jeres nytårsplaner.

4 kommentarer

 • Åh for hævlød da også. Må det nye år bringe masser af god bedring og uforstyrret søvn til alle mand (og damer) i jeres husholdning. Rigtig godt nytår til trods for aflyste planer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv altså 🙁 Stakkels Bean – og stakkels jer. Håber, der allerede er effekt af penicillinen? Det kan kun gå for langsomt. Rigtig godt nytår, trods aflysning. Og så aftaler vi bare, at Bean bliver rigtig dygtig til at sove i det nye år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er noget rigtig møg. Det er megahårdt for os alle – specielt fordi vi alle er syge. Det er bare kun Bean der har andet og mere end 'slem forkølelse'. Suk. Men vi får god mad i morgen under alle omstændigheder. Selvom det bare bliver os tre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er så småt effekt, men eftermiddagen i dag har været hæslig for mig. Hun kan godt lege og hygge lidt med Kæreste, men hver gang hun får øje på mig begynder klynkeriet og gråden forfra. Suk. Jeg er med på sove-aftalen! Godt nytår til jer også. Forhåbentlig uden sygdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grrr