At give den videre - og give away-vinder

Vi øver os…

Bean øver sig på at spise:

– forskellige smage
– forskellige konsistenser
– ved at blive madet
– og ved at spise selv

Tvebakker er et hit!

Toddlers bestik er supergodt til små hænder – det lykkes faktisk at få den rigtige ende af skeen ind i munden

Jeg har (endnu) ikke noget som helst imod, at spisebord, barn, stol, gulv og til dels mig selv ligner en fedtet slagmark efter et måltid. For hun hygger sig sådan med at spise, gør hun. Og har HELT sikkert forstået pointen med at putte mad i munden. Det er også tydeligt, at der er noget, der er bedre end andet, selvom Bean er frisk på at smage det meste.

Øllebrød er dog indtil videre kun mødt med gag-refleks og vrede råb. Til gengæld er både laks, rejer, avokado og ikke mindst havregrød med jordbær på favoritlisten.

(Hvis der er nogen, der har gode insider-fifs til en god dækkeserviet, der bliver hvor den er og som er let at tørre af – bring it on!)

Jeg øver mig på at skulle forholde mig til virkeligheden igen. Snart.

Kæreste kom helt glad til at sige, at ‘nu er der jo kun 6 uger til jeg skal på barsel’. Men det betyder for pokker, at om 6 uger slutter det for mig. Og så venter den virkelige verden med dagpengeland og almen trælshed og jobjagt.

(Om jeg kom til at græde? Helt vildt meget. Nej da, for det er skønt for Kæreste, at have 3 måneders orlov og hygge med Bean – endnu skønnere at han glæder sig helt vildt og mere og mere efterhånden som hun bliver større og sjovere)

Jeg har sendt 2 seriøse ansøgninger afsted. Med en lille klump i halsen og en lidt større i maven.

For i virkeligheden ville jeg faktisk have det rigtig fint med at gå hjemme med Bean et godt stykke tid endnu. I al fald til hun er lidt over 1 år. (Hvorfor er det lige, at Danmark er det eneste land i Skandinavien, hvor det er normen, at børn kommer i vuggestue/dagpleje før deres fyldte 1. år?)

Nu må vi se. Det ene job er et sted, jeg kender og har arbejdet før – det er godt nok en anden funktion, men det er en god arbejdsplads, gode kollegaer, tæt på og offentligt (= ordnede forhold og ingen rynkede bryn hvis man går 15.30, så længe man rammer de 37 timer om ugen) Det gad jeg faktisk rigtig godt.

Man må gerne krydse fingre.

10 kommentarer

 • Årh altså, hvor bliver hun stor, og hvor flyver tiden og lige om lidt og pyh! Sådan er det bare, og jeg kan ikke forestille mig, at der er nogen mødre (eller fædre for den sags skyld), der bagefter synes, at de nød det nok.Tror du, at en dækkeserviet er nok 😉 Vi var i sin tid ude i noget med nogle kvadratmeter voksdug på hhv bord og gulv. Det fungerede ret godt.Skal nok krydse fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det tror jeg, du har helt ret i. Men det er først inden for de sidste par måneder, at vi faktisk er blevet klar over, at Kæreste har 12 og ikke 6 ugers orlov. Så mentalt har jeg hele tiden været indstillet på, at jeg først skulle ud i virkeligheden igen engang til april (der er nemlig også nogle feriedage, der kan lægges til orloven). Og der er ret stor forskel på januar og april. Synes jeg. I alle henseender.Du kan godt have ret i, at en enkelt dækkeserviet måske ikke er omfattende nok. Vi har et stort skrivebordsunderlag på gulvet under stolen, og det fungerer fint. Jeg ved ikke, om jeg er klar til at få voks på bordet endnu… måske når hun kan kaste med maden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Playtray er smart til Tripp Trapp-stolen. Den bliver hvor den skal og kan nemt klikkes af og vaskes af i køkkenvasken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har købt gennemsigtig voksdug (i Silvan, men kan sikkert fås andre steder også), lagt den stramt ud over vores egetræsbord og klistret den fast med gaffatape under bordpladen. Det ligner lidt, at bordet er blevet lakeret (eller lamineret, som min bror kvikt foreslog), men man kan stadig se den fine bordplade, og vi har undgået diverse rædsler af stormønstrede/-blomstrede voksduge, som især min mand fik helt røde knopper af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er faktisk også hoppet med på PlayTray, der passer ret godt til Tripp Trapp-stolen. Vi har den i sort, og den er super nem at gøre ren. Og årh altså, hvor bliver hun hurtigt stor, den lille Bean! Jeg kan godt forstå, det stikker en lille smule i hjertet, når Kæreste snakker om sin kommende barsel (selvom det selvfølgelig er dejligt, at han glæder sig). Det betyder jo enden på noget enestående tid med Bean (ja, hvorfor er det lige, at de små skal losses ud i institutionerne så tidligt?!!), og begyndelsen på en ny hverdag, som du endnu ikke helt ved, hvordan kommer til at se ud. Men jeg krydser alles for, at dine ansøgninger giver pote:-)P.s. Og så kan man lære at melde sig ud af blogland for en stund – jeg gik glip af din første give-away! Godt at Tvitten ikke ser, hvad hun er gået glip af;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder smart. Og meget lidt invasivt i forhold til den øvrige spisebords-indretning. 'synes godt om'

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var et smart trick – problemet med vores bord er, at det helst skal kunne ændre størrelse løbende, og så bliver det nok lidt svært at arbejde med voks og gaffa. Jeg magter heller ikke cutesy, tuttenuttede voksduge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, vi skal tjekke den dér PlayTray ud – med indtil flere anbefalinger kan det ikke være helt skidt. Og ja. Det går vanvittigt stærkt. Hun er jo ikke nogen baby længere! Det hele skal nok løse sig til sidst, men lige nu er det lidt uoverskueligt.Dejligt at have dig tilbage i blogland! (Hvis det er, så syr jeg altså gerne en bestillings-pusletaske eller noget barbietøj til Tvitten? Jeg er helt sikkert billigere end BR og så er der mulighed for at få indflydelse på den æstetiske del af det med farver og styles)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh, hvor er hun sød! Og sikke nogle øjne – hun skal nok få knust nogle hjerter med tiden :-)Vi har været rigtig glade for Stokkes TableTop. Det er ikke det kønneste, verden har set, men reptilerne har syntes, det var sjovt med udskiftelige motiver nedenunder. Og så er det smart, at der er kanter på, så mælk, ærter og andet ikke fiser ud på gulvet – og at den bette kan sidde med helt inde ved bordet i stedet for at sidde en halv meter væk pga. plade på TripTrappen :-)Og sørme om vi ikke overvejer at sælge vores TableTop. Jamen, var det ikke pudsigt!? 😉 (Det bord vi har nu, er nemlig for lille til den…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – er du sikker på, du er fra Vestsjælland? Jeg synes mere, der er krejler-jyde-blæk i pennen ;)Altså, hvis prisen er rigtig, så er jeg til fals for en god handel. Og jeg synes godt om konceptet at spise ved samme bord. (Udskiftelige motiver lyder også fint)(Og taak – altså, de øjne og lange, lange, buede øjenvipper er helt fantastiske. Og i dag, hvor øjenvipperne var lidt sammenklumpede i svømmehallen lignede hun én fra en mascara-reklame. Aner ikke, hvor hun har det fra. Farven er fra mig, men resten er et mysterium)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At give den videre - og give away-vinder