Vi øver os...

Jeg glæder mig i denne tid…

Jeg E.L.S.K.E.R. jul.

Elsker.

Og jeg glæder mig sådan til første jul med Bean, selvom hun er alt for lille til at forstå frygteligt meget af, hvad der foregår.

Jeg glæder mig til at skabe nye traditioner – vores egne – og til med tiden at finde vores egen måde at holde jul på.

Nu, mens barnet sover, er jeg igang med indkøbs- og planlægningsliste til årets julestue, som vi for 3. (4.?) år i træk holder 1. søndag i december. På den måde når vi at se så mange venner som muligt med mindst mulig ‘fare-ud-ad-døren-til-1000-arrangementer-stress’.

… december; kom bare an!

Lys med neontal fra Kunstindustrien, chokoladekalender til de voksne med det awesome koncept ‘halve dage’ og dermed 30 stykker fyldt chokolade fra Simply Chokolate. Og fine bomuldsgrene som var en babysittergave fra den nybagte mor.

PS: Beklager i øvrigt den rimeligt ringe billedkvalitet. Har endnu ikke luret, hvordan jeg får spejlreflekskamerabillederne over på Mac’en.

10 kommentarer

 • har din mac ikke en kortlæser? for så smækker du jo bare sd-kortet i der og så afsted..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, den kalender er snyd! Sådan én vil jeg også ha' 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, det er nemlig en 11'. Kærestes Mac har, men det er træls at skulle den omvej altid… og desuden bruger han som regel selv maskinen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig SÅ meget til at åbne første låge. Og næste. Og næste. Men mest til de dage, hvor der er to låger! Mmmm. Chokolade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhuuuuu – endnu en jule-elsker!!!!;-) C påstår, at en af grundene til, vi har fået børn, er for at jeg har en undskyldning for at gå amok i juleflet og klippe-klister;-) Og i år er Tvitten stor nok til kalendergaver, så jeg er svært begejstret.Og genial ide med et årligt julearrangement hos jer. Er det som åbent hus? Og må man stjæle ideen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, vi er flere end man aner! Jeg gør det mere i oppyntning, hjemmebag, julebreve og konfekt end fabrikation af pynt. Og så Messias. (Händels, selvfølgelig!) Selv da jeg lige var flyttet hjemmefra og boede på 20 m2 havde jeg juletræ. Ahmen altså – børn der er store nok til at forstå konceptet er jo herligt. Glæder mig til den tid kommer.Ja, det er åbent hus. I år med bagkant jvf. Beans sengetid. Nogle kommer forbi og er her en halv time med svære tømmermænd, andre bliver i timevis og spiller spil og spiser godter. Stjæl løs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jubiii at det snart er jul. Jeg glæder mig til på næste fredag, hvor jeg skal pynte op.Har du ikke et USB-kabel, som du kan sætte til Mac'en og så vælge at overføre billederne? Mit spejlrefleks er nemlig så gammelt, at det ikke har et sd-kort, men det andet fungerer fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du siger noget… må lige rode ledningskassen igennem. Glædelig pynte-lige-om-lidt til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa, hvor hyggeligt. Jeg er et giga julesvin, og elsker det så højt. På søndag har jeg fornøjelsen af at skulle til årets første julemiddag og jeg glæder mig helt vildt (: – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr, julemiddag. Dejligt! (Og herligt, vi er flere – i nogle fora skal er det faux pas at være åben omkring at elske julen; der skal man helst synes, at det er noget kommercielt, opreklameret noget. I don't care. Jeg elsker den.)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi øver os...