Beans første jul - in spe

At sove eller ikke at sove…

(Kæreste underviser i Hamlet i øjeblikket, så jeg må godt parafrasere verdens mest parafraserede monolog. Jo, jeg må.)

Nåmen. Det dér søvn, ikke?

Det gør vi ikke så meget i for tiden. Igen vil jeg vove den påstand, at jeg er den, der sover allermindst.

Bean er nemlig SUPERdårlig til at tage længere stræk med lukkede øjne i øjeblikket. Fx var dagen i går pakket ind i knap en times formiddagslur, en times middagslur og en halv times eftermiddagslur.

Eftermiddagsluren er vi egentlig i gang med at udfase lidt, men den er altså ikke til at skippe, når man har sovet så lidt i løbet af dagen, og middagsluren slutter kl. 14. For selvom vi nærmer os 7 måneder og altså har en stor, lille pige, så kan hun ikke holde fra 14-19. Det kan vi heller ikke.

I nat har jeg været vågen og holdt hånd med en lille sparkemøflebokserumsteretrold fra 03.07-04.50, hvor møfleriet gik over i utilfredshed og det var spisetid. Kvæstet? Who me?

Vi overvejer lidt, hvorfor det nu skal til at være noget bøvleri igen-igen. For der har ellers været en periode på 3 uger (ca.) hvor hun bare lige skal have en sut/holde lidt i hånden når hun møfler omkring kl. 3 og så er hun faldet pænt i søvn igen. Og dagssøvnen har også i et godt stykke tid været MEGET bedre end pt.

Kæreste mener vokseværk.

Jeg mener motorisk uro – der er nemlig nogen (ja, Bean), der har knækket koden til at møve sig fremad. Med vilje.

Vi regner med, at det går over igen. (Ikke?!)

Og indtil da forsøger vi bare at holde nogenlunde sammen på os selv. (På blærefronten skal det lige nævnes, at jeg har været nede og styrketræne og løbe 2 gange i den forløbne uge trods massivt søvnunderskud. OG nåede ud på Designskolens julemarked i lørdags og kom til at købe fine, fine ting. Mest til Bean.)Baby Blue Eyes. (Sove? Mig? You must be kidding, Mother)

Stenbrosbarnet på søndagstur i Dyrehaven – blade er spændende!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beans første jul - in spe