Og så sagde lægen, ...

Krea. Nu med keramik

Østfront: Hvad jeg lavede i dag mellem 11-13? Jamen, jeg var da til keramik-maling med mødregruppen.

Indre stolthed: Til… keramik-maling?

Østfront: Ja, og lavede baby-fodtryk på krus.

Indre stolthed: Ohhh-kay… Fordi?

Østfront: Fordi jeg sgudda ikke gad sidde med kunst-snobbe-nej-hatten på, da de andre i mødregruppen blev totalt oppe at køre over forslaget! Derfor.

Indre stolthed: Og hvordan gik det så?

Østfront: Nogenlunde. Jeg fik faktisk lavet de der krus, som kun bedsteforældre kan blive glade for. Og et dørskilt til fordøren som vist blev ok. Men jeg var til gengæld også nødt til at smutte liiiidt før de andre. Med meget vred baby. Som skriger rimeligt meget højere end de andre babyer.

Indre stolthed: Så det var faktisk ok?

Østfront: Nej. For jeg kunne hele tiden se mig selv udefra, og jeg har ingen ambitioner om at blive en af dem, der går til keramikmaling (no offense), og som har hjemmet fyldt med ‘egen kunst’. Trods alt har jeg nok selvindsigt til at vide, at jeg simpelthen ikke er dygtig nok til at lave noget af en ordentlig kvalitet.

Indre stolthed: Phew. Jeg troede lige.

Østfront: Nej. Jeg synes stadig, det er noget gejl. Men jeg er sikker på, at bedsteforældrene bliver glade for deres fod-krus. Til jul.

2 kommentarer

  • Hahaha – dét er f*nme sjovt! Det er aldrig dårligt med selverkendelse. Men hey – nu har du lavet krus, bedsteforældrene bliver lykkelige, og du har fundet ud af, at keramikhalløj ikke nødvendigvis var dit kald. Ren win 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • … eller hvad man nu siger. Nu er det i al fald prøvet. God bedring med Varanen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så sagde lægen, ...