Begynderfejl

Bolig på trods

Jeg er ret stædig. (Ikke så stædig som hverken Bean eller hendes navne-oldemor, men alligevel)

Derfor har jeg i den forgangne uge insisteret på at gøre plads til et par længe planlagte boligprojekter. Bl.a. at få sat kasser op i køkkenet til glas og kopper. Og at kasserne skulle pimpes med smukke farver.

Så indimellem spisninger og mine ture med Bean på arm, og mens Kæreste har taget sin tørn med tiger-barnet, har jeg valgt farver og malet bagbeklædninger. I går, da jeg var i mødregruppe, hængte Kæreste kasserne op, og vi brugte en god del af dagen på at high-five hinanden med hvor fedt det er blevet og hvor sejt det er, at vi overskuer Tigerlily OG boligforskønnelse. (De små glæder, I ved)

Der er et par andre projekter undervejs, og jeg tænker, der følger en lille billedreportage, når de også er færdige.

Jeg insisterer på, at vi godt kan gøre nogle – selvfølgelig ikke alle – af de ting, der giver os overskud og livskvalitet og som vi synes er sjove, trods et barn, der kræver lidt mere end de fleste. Det er ikke synd for os – hvis det er synd for nogen, må ‘nogen’ være Bean, der er så ked – det er (bare) hårdt og anstrengende. Men vi har verdens dejligste barn (helt objektivt, naturligvis) og hun fortjener forældre, der også tager sig tid til at gøre noget godt for dem selv. Jeg tror, at det er det, vi alle er bedst tjent med.

2 kommentarer

  • Tillykke med boligforskønnelsen, og alligevel lidt respect herfra:-)Kan kun være enig i, at man som forældre til små børn skal huske at gøre noget godt for sig selv – måske, ja, det er det, der lige kan give en noget ekstra energi til at klare den næste grådtur. Hos os har en mindre køkkenmakeover gjort tricket ift en tilbagevendende brystbetændelse;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Boligindretning er åbenbart godt for mange ting! Og jeg lærer mere og mere, at når jeg har 'forkælet' mig selv på en eller anden (lillebitte) måde, så hjælper det gevaldigt på overskuddet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Begynderfejl