Gråd, gråd og mere gråd

The ‘K’ Word

K som kolik

Sunder-Helle var på ekstra besøg for at udelukke at Bean græder over sult eller fordi hun får alt for meget mad.

Hun tager fint på og intet andet er i vejen, så Sunder-Helle sagde det ord, vi egentlig godt selv efterhånden havde regnet ud.

Nå. Så vi har altså et kolikbarn. Ikke et der er ked af det hele dagen hver dag – bortset fra i dag som har været beyond hæslig.

Vi kan ikke gøre andet end vi allerede gør med svøb og tryghed og omsorg (ikke mindst for hinanden!), og så krydse fingre for at Beans centralnervesystem er klar og modnet lidt tidligere end de 3-4 måneder, kolikbørn sædvanligvis er kede af det.

Og så i øvrigt glæde os over de gode stunder og at hun kan falde til ro i den nys indhentede Ergobaby-bæresele. Med babyindsats. (Tusind tak til Øglemor – den er et hit. Også hos Kæreste) Og ikke mindst at vi ikke har været vrede på hinanden, men er gode til at give et ekstra kys og kram når det har været en særligt god eller dårlig dag.

Men øv altså. Drømmen om en hyggeligt pludrende baby man kunne lege med hver dag er i den grad begravet. 

Jeg kom i øvrigt næsten til at tude op ad sunder, da hun sagde at vi er gode og omsorgsfulde forældre, og at vi gør alt det vi kan. For sådan føles det bestemt ikke når man går rundt med et ulykkeligt barn, der hverken vil eller kan andet end at skrige.

Moralen (satser vi på!): This top shall pass.

2 kommentarer

  • Øv altså! Zoneterapi, prøv det. Jeg er overbevist om, at det hjalp Pigebarnet i sin tid, selv om andre rystede på hovedet …

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, for fa'en altså. Træls med træls på, men som du skriver – this too shall pass. Altid noget, at I (og Bean) kan bruge babyindsatsen. (Og nu ved jeg ikke, om det hjælper noget, men hyggeligt pludrende babyer, man kan lege med hele dagen, kommer under alle omsætndigheder først efter de tre-fire måneder. Varanen er 9 måneder i dag og kan ikke nødvendigvis leges eller pludres med hele tiden endnu. Så jeres tid skal nok komme. Indtil da – hang in there! Det lyder til, at I gør det fantastisk!)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gråd, gråd og mere gråd