... jeg synes da nok også!

30 dage senere…

Der er hermed officielt gået en måned siden Bean kom til verden.
Det virker på samme tid som en evighed og et splitsekund.

Hvad vi har nået:
– at skifte ca 10 bleer i døgnet
– at lære flere forskellige slags gråd at kende
– at tude 2 gange af træthed og frustration over ulykkeligt barn
– at spise på bistro mens Bean sov sødt i Odderen
– at være alene sammen i en halv time mens mormor passede Bean
– at være nøgne sammen
– at løbe et par små ture
– at være lykkelige, frustrerede, afmægtige, forelskede og de fleste følelser derimellem
– at lære at amme (det var lidt en krig

I dag starter både mødregruppe og efterfødselstræning

I morgen – hvem ved?

2 kommentarer

  • Tillykke med den første måned :-)I har da nået meget. Er især imponeret over bistro-besøg og løbeture.Held og lykke med især mødregruppen. Håber, du lander i en god en af slagsen. Jeg havde ikke glæde af min. Men mange har – og ses stadigvæk, når ungerne skal konfirmeres. Det kan jeg godt blive lidt misundelig over.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med månedsdagen. Det er stort. Og flot, at du kun har tudet 2 gange af frustration – jeg tudede væsentligt mere, da Øglen kom til verden. Og held og lykke med mødregruppen. Det bliver fedt – jeg havnede selv i en supergod mødregruppe første gang, og jeg ser stadig 3 ud af 4 jævnligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... jeg synes da nok også!