De gode dage

3 uger allerede? Virkelig?

‘Nogen’ fejrede sin 3 ugers fødselsdag ved at være helt vågen og helt umulig indtil kl. 2.30 i nat.
Hvordan pokker er der gået næsten en måned allerede? Det føles på en og samme tid som om hun har været her altid (og vi aldrig har sovet) og som om hun lige er blevet født. Vi er stadig i fuld gang med at lære hendes signaler og lyde at kende og hun er så småt igang med at udforske sine nære omgivelser ved at iagttage, lytte ogrække ud med armene.
Vi glæder os i den grad til hun får noget der bare minder om en døgnrytme og vi dermed får noget at planlægge livet bare en smule efter.
Og jeg håber at sunder-besøget i morgen viser at hun er blevet meget tykkere end sidst.

PS) Seriøst – hvor meget kan man paniksvede i Sportsmaster når man forsøger at købe fødselsdagsgave til Kæreste med ulykkeligt grædende barn i Odderen?! Hej hej første amning og dermed boobflashing i fri luft på Indre Østerbro…

3 kommentarer

  • Tillykke med de tre uger. Jep, det går stærkt, om et øjeblik er er gået en måned, et halvt og et helt år. Og lige pludselig skal hun i skole!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • … men på magisk vis bliver man ikke en dag ældre selv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heldigvis er Indre Østerbro i dén grad vant til synes af friluftsammende mødre, så no stress 🙂 (Arj, kan godt huske nogle gange, hvor jeg har skullet panikamme utrolig surt reptil. Ikke særlig sjovt…)Men tillykke med de tre uger og frilufts-debuten. Og så i øvrigt totalt respekt herfra, fordi du allerede har været på din første løbetur efter fødslen. Jeg løb vist min første tur efter 3 måneder og følte, mit kadaver var ved at falde fra hinanden… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De gode dage