Husmoderlighed

Om at kende sine begrænsninger…

Tilsyneladende kommer det bag på mig, at jeg efterhånden er utroligt højgravid. (13 dage til termin, sgu)

Ikke, at Bean eller mavens størrelse og udfordringen med at snøre sko uden alt for meget besvær ikke er nærværende. Men jeg tror åbenbart, at jeg stadig kan alt muligt hele tiden, fordi der ikke er nogen ‘gener’ udover at det er lidt tungt at gå for langt eller at rejse sig op fra siddende eller liggende positioner.

Må hermed konstatere, at det er overkill at vaske, tørre og lægge 4 maskinfulde vasketøj sammen (herunder bære op og ned fra vaskerum til lejlighed), bage 4 plader boller, pølsehorn og minimuffins, lave Bounty’er, handle og lave mad på éen og samme dag.

I al fald meldte kroppen ret tydeligt ud i går aftes, at det handler om hvile. Også i dag. Så jeg har udelukkende befundet mig på eller i nærheden af sofa. Og kun ryddet en lillebitte smule op og frasorteret ting, der ikke skal flytte med (om 9 dage!)

Aftenens middagsaftale med 3 skønne venner er – ret meget desværre, faktisk – rykket til starten af næste uge, så karma siger åbenbart også, at hviledag er vejen frem.

Heldigt, at jeg nåede inden om biblioteket og lånte 4 nye ‘læse let’-bøger tidligere på ugen (læs: engelsksproget chick-lit og krimier)

… nå ja: og heldigt for hvilen, at Søsterlil har besluttet sig for at fejre sin fødselsdag i morgen og ikke i dag.

4 kommentarer

 • Nå, så det er dig, jeg kæmper med om de engelsksprogede chick-lits fra biblioteket :-)Og hey; husk at hvile dig. En med-mors ordre! Der bliver masser af tid til at løbe spidsrod (omend måske ikke så meget tid til 4 maskinfulde tøj i træk), når Bean kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er meget muligt. Heldigvis er de jo hurtigt læst og kan afleveres igen :)Åh, jeg synes, det er svært 'bare' at hvile, når der stadig er masser af ting, der kan pakkes ned og hele flytningen venter forude uden at jeg kan være behjælpelig med særligt meget på den konto… Jeg tror egentlig, jeg ville være bedre til at lege strandet hval, hvis pusleplads og alle andre babyting var up and running og flytning vel overstået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå, så ramte du muren. Godt, at din krop siger fra – i stedet for at sætte fødslen igang!Kan du ikke kreere nogle to-do-lister til at dele ud af, så alle (Søsterlil og bedsteforældre m.fl) ved præcis, hvad de lige skal klare, hvis Bean melder sin ankomst, før du er 110% klar?Og så iøvrigt lege strandet hval for resten af pengene …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var i den grad muren. Lidt samme følelse som efter mit andet maraton, hvor kroppen lurede hvad jeg havde gang i efter ca. 6 km, og de resterende 36 bare gjorde ondt.Og kors – du siger noget. Skal helst ikke sætte noget som helst igang de næste 8 dage, så vi kan nå at flytte.Jeg ELSKER lister (særligt at strege ud på dem), og der er indtil flere i spil (baby, flytning, generelt), men det er bare lidt som om det kun er mig, der forholder mig til dem. Selvom de ligger lige for Kærestes åsyn. Kunne være, det var nu, jeg skulle outsource…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husmoderlighed