Spændingen stiger

Verdens bedste bedsteforældre (in spe)

Banken synes, vores økonomi ser fin ud og vil gerne låne os alle pengene.

Men. De sidste 100.000 kr vil de ikke lave som andelsboliglån, og almindelige banklån er jo lige lidt dyrere.

Vi kan komme noget af vejen selv (tak til god økonomisk opdragelse og evner til at spare op af såvel SU, dagpenge og ikke mindst lønkroner – og lønkroner for Kærestes vedkommende), men bestemt ikke det hele. (Der er trods alt grænser for, hvor meget man kan lægge til side af hhv. SU og dagpenge).

Mine fantastiske forældre, der gennem hele deres (arbejds)liv har nydt efter evne og derfor har en rigtig fornuftig økonomi uden dog at være styrtende rige, har uden at ryste på hånden tilbudt os at låne de sidste penge af dem til meget fine vilkår. De skal bare have det samme fra os, som de ville have fået hvis pengene var blevet stående på deres konto.

Jeg er helt rørt af glæde og stolt over deres villighed til at hjælpe – som nok delvis kommer af tiltro til mig og os (og delvis af forældres godhed generelt, forstærket af snarlig ankomst af første barnebarn).

Med andre ord er det nu ‘bare’ detaljerne, der skal på plads, før vi officielt kan kalde os andelshavere.

Vi har et hjem.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spændingen stiger