Boligjagt - nu med sne

– seriøst: bliver alle så bekymrede?

Eller er det bare mig?

ALT informationsmateriale i bøger og online siger, at lidt kontaktblødning er HELT normalt og forventeligt, hvis der har været det dér nærkontakt (resultatet af to mennesker med et minimum af overskud, der befandt sig samme sted på samme tid).

Og alligevel bliver jeg helt bange og får en hvilepuls på 500, når der er en antydning af en bloddråbe på toiletpapiret. Og bruger resten af dagen på at ligge på sofa og mærke efter, om Bean sparker ligeså meget som hun plejer (det gør hun) mens jeg overvejer om man burde tage forbi Riget og få lavet en sikkerhedsscanning.

Jep, det var en skøn lørdag.

2 kommentarer

  • Jeg blødte også en smule, og blev angst. Det kan godt være tegn på man skal være lidt mere forsigtig end andre som ikke bløder :- )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har nok ret. Der har ikke været noget siden og hun er lige så livlig som sædvanligt (altså uden for rave-party-perioderne). Suk. Synes ellers ikke, vi går særligt hårdt til den, men det kan være, at det bare hedder 'utroligt blidt samvær' fra nu af. Det er også ok. Tak for videndeling, i øvrigt. Det er rart ikke at være den eneste.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligjagt - nu med sne