Listen

Bolig-stress – måske/måske ikke

Vores udlejer er som udgangspunkt en flink fyr. Stille og rolig, og vi må gøre, hvad vi vil i lejligheden (undtagen at hive køkkenet ned).

Men han er SÅ sløv. Vi skrev for en måned siden for at høre, om det kan lade sig gøre at forlænge lejekontrakten, der udløber 30.4.12 – også kendt som ‘2 dage før termin’ – med minimum et år. Det giver os nemlig tid til at få sparet penge op til indskud til at købe en lejlighed når den tid kommer. Og vi (mest mig, hvis jeg skal være helt ærlig) slipper for at skulle finde en ny bolig, pakke alting sammen, flytte, pakke ud og få indrettet en ny lejlighed nogenlunde funktionelt inden Bean kommer. Der er jo også noget opsigelsesfrist. Og noget med, at jeg ikke synes, det er sjovt at flytte under en måned før terminsdatoen.

Har skrevet i denne uge og rykket for svar. Vi venter i spænding.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Listen