- vi tager det i ryk

18+4

Alt vel fra Østerfronten – det har været en vanvittig måned på job med tonsvis af overarbejde og som følge heraf intet overskud.

Så er det svært at føle sig som en god kæreste, søster og særligt veninde, men der er dog blevet julepyntet i det lille hjem og i december falder der lidt mere ro på det hele. Heldigvis!

Jeg tror, jeg begynder at kunne fornemme, at Bean hilser på af og til med lidt spark eller håndkantslag. Det er dejligt – men jeg er ikke helt sikker endnu. Hvor pokker skal man vide fra, hvordan det føles, når barnet indeni banker på, når man aldrig har prøvet det før?

Maven er synlig nu – særligt for os, og for mennesker, der ved hvordan jeg plejer at se ud. For andre kan jeg muligvis stadig ligne en, der er helt oppustet efter frokosten.

Der er små 14 dage til gennemscanningen, og det bliver spændende at se, hvordan Bean ser ud nu. Og måske endda om det er Mr. eller Miss Bean.

Har lige booket apa-førstegangsfødende før-fødselsforløb på utallige anbefalinger fra veninder og veninders veninder – det starter med udgangen af januar og varer frem til ca 14 dage før termin. Det bliver spændende – men 1400 kr er sgu også lidt mange penge. Sætter dog hellere min lid til det, der er anbefalet mange steder fra end hvad jordemoder endnu har præsteret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- vi tager det i ryk