• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
En status. Når grund-glæden er blevet væk

Hjemmestrikkede nissehuer – fire fine versioner

Først og fremmest skal I have stor tak for den varme, I mødte sidste indlæg med. Det betyder faktisk mere end man lige skulle tro, at vide, at der er et empatisk og omsorgsfuldt fællesskab bag skærmene. Udover det, der også helt håndgribeligt findes i vores og mit liv.

Nu letter jeg lige tonen og stemningen lidt – også fordi jeg selv har brug for det! – og laver et helt og aldeles letbenet indlæg om noget så ufarligt som nissehuer. De hjemmestrikkede af slagsen, vel og mærke, for dem findes der et væld af fine udgaver af. Jeg har samlet nogle af mine favoritter, og direkte links til opskrifterne, herunder.

Øverst fra venstre:

Anne fra Lille Svend har udvidet sin fine tophue med en nisseversion, og jeg er lidt vild med den rullende kant og det enkle, cool udtryk. Find den HER

Mette fra PetiteKnit lavede allerede for nogle år siden sin udgave af en nissehue, der naturligvis også kan være yndlings-karryfarvet. Den dobbelte kant forneden og pæne indtagninger er et typisk PetiteKnit-look og det er også bare pænt. Find den HER

Nederst fra venstre:

CamaRose har også fine nissehuer. Der er en lidt mere chunky og hue-agtig udgave som gratis opskrift, men jeg er personligt mest til denne udgave. Se lige hvor fint det også er med striber – og en kvast, der dingler lidt mere i fri dressur. Find den HER

Mille fra MilleFryd Knitwear har også lavet et virkeligt fint og feminint bud på årets nissehue med perle- eller picotkant forneden og pompom-kvast. Det kan altså noget, synes jeg. Ikke mindst som “pigemor”. Find den fine perlehue HER

Pigerne herhjemme har alle nissehuer allerede, men til gengæld arbejder jeg på – i al hemmelighed – at opgradere og strømline julesokkerne. Dem glæder jeg mig til at kunne vise frem, for de bliver noget ganske særligt og personligt til hvert barn. Jeg håber, der er flere derude, der er julefans, for jeg kommer ikke til at kunne holde fingrene fra juletemaet i den kommende tid. Bl.a. med krea-sysler, med ideer til en personlig og ikke genstands-baseret pakkekalender og måske også mine allerbedste opskrifter på julegodter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En status. Når grund-glæden er blevet væk