• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Fuldamning, friamning og det rigtige tidspunkt at stoppe med at amme

Kærlighed på papir – de smukkeste fotobøger fra Artifact Uprising

Jeg elsker mine fotobøger. Det er her, jeg kigger, når jeg skal skue tilbage i tiden og pigerne elsker også at kigge med og se sig selv og hinanden som babyer og småbørn. Jeg har mange, mange tusinde billeder i mit fotobibliotek på computeren og telefonen, men jeg kigger dem aldrig igennem. Eller. Jo, jeg er igang lige nu, men det er fordi min lagerplads var helt opbrugt og jeg er dermed midt i en systematisk gennemgang og sletning af de over 11.000 billeder, der har ophobet sig igennem de sidste 6 år. Og der er meget guld derinde, men det er først, når jeg sidder med billederne som fysiske genstande imellem mine hænder, at jeg rigtig får set dem. Minderne bliver på sin vis håndgribelige, og derfor kommer her en varm anbefaling af det sted, jeg har fået lavet bøger de sidste par år.

Artifact Uprising er hverken billigt (eller indenfor EU, så der er en risiko for at der kommer told oveni prisen), men til gengæld er kvaliteten fantastisk og setup, brugerflade og layoutmuligheder er de smukkeste, jeg til dato har oplevet. Det vil jeg gerne betale for. Som regel laver jeg hardcoverbøger med lærredsindbinding og dustcovers, men jeg har også af og til lavet billigere softcover-bøger og printet fotografier. Det er ikke en high gloss finish, men i stedet et mere mat kunstprintresultat og jeg er forelsket i det.

Jeg har netop fået seneste kærlighedsprojekt hjem, men det viser jeg ikke frem her, for det er ikke til mig selv – til gengæld fik jeg også nogle fotografier med, som jeg har manglet. Et babybillede af hver af mine døtre på print og særlige glimt og minder fra de sidste år.

Det er håndholdte, fysiske genstande, men de repræsenterer og minder mig om vores fælles historie. Det er håndgribeligt og går i hjertet på en helt anden måde end når man ser billeder på en skærm. Pigerne har hver deres bøger med deres historie, udvikling og opvækst fortalt igennem fotografier. De første lavede jeg for hvert år – nu er det en bog med to år ad gangen. Jeg overvejer at lave en stor udgave med ti års billeder, når de hver især bliver så store. Udover årsbøger laver jeg altid rejsebøger også – det er så fint at kunne se og tale om de særlige oplevelser, rejserne rummer.

Har du lyst til at udforske mulighederne og lave din egen bog, kan jeg kun anbefale Artifact Uprising, og jeg har skrevet en mere udførlig guide med tips til gode fotobøger HER

Det kan stadig lige nås inden jul, men du skal ikke vente for længe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldamning, friamning og det rigtige tidspunkt at stoppe med at amme