• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Chokoladefyldte, efterårskrydrede græskarsmåkager

Til månen og tilbage igen – søstre genforenet

Alle mine piger sover i hver deres seng med rolige, tunge åndedrag. Siden fredag har de store to været på en lille ferie med min søster. Udelt voksen-opmærksomhed, livretter og tid med en moster, der har været på den anden side af Atlanten det sidste halve år. De har nydt det. Men de har også savnet deres lillesøster. Så meget, at min kærlige tre-årige næsten ikke ville afsted, fordi hun vidste, at en lillebitte pige også ville savne hende. De fik store, tandløse smil til velkomst, da de kom hjem søndag formiddag. De kvitterede med blide kram og inderlig glæde.

Jeg stjal mig til en lille gåtur søndag eftermiddag med begge hjemvendte døtre – tid til grin og fjol og at tage lidt billeder af dem med kameraet. Det er alt for sjældent, jeg har det fremme i øjeblikket. Tiden, I ved. Men jeg er så glad for, at jeg fik det med og fangede nogle af de øjeblikke, der lagrer sig i hjertekulen. Deres glæde ved hinanden. Omsorg og stolthed ved de andres fremskridt og kunnen. Latter over det sjove, de finder på sammen.

‘Du er jo GENIAL’, udbrød den seks-årige, da hendes tre år yngre søster i weekenden fandt på at lave en trampolin til LEGO-legepladsen.

‘Ja. TAK’, siger den lille, når den store tilbyder at tegne en tiger, en hvidhaj eller et andet eksotisk dyr til hende.

Og de store to er alle helt enige om, at netop deres baby er den allersødeste, der findes. Selvom hun skriger rasende i mine arme, mens babyen i fjernsynet sidder glad og klapper med buttede hænder.

Tiden forsvinder mellem mine fingre i disse dage. Nærmest i en tåge. Disse billeder står klare og knivskarpe.

Det kan godt være, at julen venter om hjørnet, men den største gave, vi har givet vores børn, er hinanden. Søstre er magiske.

^^De ualmindeligt pæne uldjakker købte jeg med hjem forleden fra Heidi og Bjarne på Saxogade. De er fra Soft Gallery, og begge piger var mere end tilfredse med deres natteblå uld og gyldne himmelbilleder. Det fine øjeblik og krammet nåede jeg at fange. Det opstod spontant midt på gåturen, og det er lykke at være vidne til. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladefyldte, efterårskrydrede græskarsmåkager