Kan man føde i en Auping-seng?

Løbetøj til aktive børn – ses vi til mini-halvmaraton i september?

[Indeholder reklame – tøj er modtaget i gave]

K ønskede sig brændende løbetøj i julegave, fordi hun så gerne ville løbe sammen med Jonas og jeg. Det fik hun og vi har været ude på nogle hyggelige ture siden – mest dog med hendes far, eftersom jeg er blevet for tung til at løbe i løbet af foråret. Nu har hun fået det sejeste, nye løbetøj til sommersæsonen og det skulle naturligvis afprøves med det samme.

Jeg greb kameraet og min cykel og fulgte med hende på en skøn sommertur ud i vores lokalområde, hvor hun selv fik lov at diktere rute og tempo. Næsten 2 km løb hun i sit nye Reima-tøj, der både er til vores fælles løbeture og kommer til at blive brugt til gymnastiktimerne, når hun bliver en skolepige lige om lidt.

Vi løb ned til havnen og fik set en svæveflyver lette fra havneløbet i aftensolen. Jeg elsker at løbe, selvom jeg ikke har været i stand til at prioritere det for mig selv så ofte de sidste år. Nu hvor jeg har en lille fan, håber jeg at komme afsted oftere, så snart kroppen er klar igen. Det er så hyggeligt og befriende og en fantastisk måde at klare tankerne på, når man lader sig føre henover asfalten, og jeg ville ønske, jeg kunne have løbet med K i stedet for at cykle ved siden af. Dyrker I motion eller sport sammen med jeres børn? Jeg synes det er skønt at kunne bibringe hende glæden ved bevægelse i løb – så må Jonas stå for det dér med bolde og vand 😉


Vi har i flere år været rigtig glade for Reimas funktionelle tøj, og selvom de fleste nok bedst kender dem for vinterovertøj, så er der en masse at vælge imellem. Bl.a. en kollektion af sportstøj med samme, gode funktionelle detaljer og gennemtænkte løsninger som resten. For det handler om aktive børn, når Reima er involveret, og om at skabe de bedste muligheder for bevægelse. Allerhelst bevægelse uden døre, hvor man kan få masser af input og frisk luft.

K elsker sit nye tøj – bukserne er med hendes egne ord rigtig rare at have på og smarte med ombuk i linningen, så snøren ikke er i vejen, toppen er bare sej og dejligt åndbar og svedtransporterende, men jakken er klart hendes favorit. Både med hætten og med detaljen ved ærmerne, hvor tommelfingeren kan sættes.

Forresten. Ses vi på løberuten til september, når der er mini-halvmaraton for børn? Hverken Jonas eller jeg fik lov at være med på gruset, da K løb Politikens Mini-Maraton for nogle uger siden, og hun skal helt sikkert løbe igen d. 15. september. Tilmeldingen er ikke åben endnu, men hold øje HER. Det er SÅ hyggeligt (og helt vildt sejt!) at heppe sit stolte barn over mållinjen <3

Find top HER

Find bukser HER

Find jakke HER

Find sokker HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man føde i en Auping-seng?