Odense coming up

33 going on 22

Det er Valentins Dag, og selvom Jonas og jeg ikke tilbringer dagen sammen, så er vi i stedet sammen med resultaterne af kærligheden. Og jeg synes det er på plads med endnu en kærlighedserklæring her også.

Jeg er årgang ’84 og et søndagsbarn fra marts, og det betyder, at jeg om ungefär 2 uger må vænne mig til at være 34 år og dermed officielt ‘midt i 30’erne’ frem for ‘i starten af 30’erne’. Det har jeg det såmænd fint med. Jeg har egentlig ikke været ramt af nogen alderskriser endnu, men det kan naturligvis nå at komme.

Jeg er bestemt heller ikke utilfreds med, hvor jeg er i livet. Jeg arbejder på deltid, så jeg kan se mine børn – og de mig – så meget som muligt. Jeg har mulighed for at tilrettelægge min hverdag og mit arbejdsliv relativt fleksibelt. Jeg har også faglige ambitioner, der går udover deltid – men jeg har ikke travlt med at skulle opfylde dem mens pigerne er små. Det er mit og vores valg, og det føles rigtigt for os.

Jeg har en dejlig kæreste, og selvom vi absolut kunne være bedre til at øve os i at være kærester frem for småbørnsforældre, så har hele denne vintersæson handlet mere om overlevelse, logistik og sygdom – og det kan vi også sagtens holde til. Det har vi egentlig aldrig været i tvivl om, og nu er der pludselig gået næsten 9 år siden vi første gang så hinanden tværs gennem et rum. Vi har aldrig set os tilbage siden. Jeg har to dejlige døtre, og med dem og moderrollen er jeg vokset så meget og så meget mere ind i mig selv end jeg troede muligt.

Det bliver et godt år. For lige nu er jeg 33 going on 22 uger. Til sommer er jeg 34 og mor til tre. Vi glæder os alle fire til at blive fem. En hel håndfuld. Et hjem med børn på 0, 3 og 6 år. Hvor heldig har man lov at være?

27972607_10160047525530375_3133105722677622023_n

<3

PS) Sidst var I rigtig mange, der havde lugtet lunten om en kommende baby – har I været ligeså skarpsindige denne gang?

14 kommentarer

 • Ditte

  Ej, hvor stort! Tillykke <3 Jeg havde slet ikke luret det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tillykke ❤️ Jeg havde (lidt) luret den sidste gang – men ingenting denne gang ! Jeg er selv 18 uger gravid 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Slet ikke! Jeg troede, I var helt færdige. Stort tillykke! Så kommer vi til at følges ad igen 🙂 Jeg er 24 uger henne, og min søn bliver tre om et par uger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frksnupp1

  Stort tillykke! Og ja, det har jeg lurt på 😉 gratulerer med sommerbaby-her kommer nr 3 i mai.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Stort tillykke, hvor er det spændende. Glæder de store sig? Åh det må være dejligt med en lille flok. Alt godt til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Stort tillykke! Din blog er min all time favourite yndlingsblog, og selvom jeg alt for sjældent kommenterer, nyder jeg at følge med. Med min humanistiske uddannelse, mit københavnerliv og mine to børn (datter fra april 2012 og søn fra februar 2015) kan jeg spejle mig rigtig meget i din tilværelse. Nu “skilles” vores veje lidt, du bliver mor til tre, og vi skal ikke have flere børn her på matriklen – men så meget desto mere vil jeg nyde at følge med hos dig fortsat fremover. Endnu en gang stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kæmpe kæmpe tillykke! Sidst havde jeg luret den længe, denne gang synes jeg godt nok du har overrasket og hvor er det bare fedt altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Stort tillykke 😍 Jeg har før skrevet at vi følges godt ad med vestjysk mand og to piger i samme alder. Vi fik en lillebror i sommers og nyder at være en familie med tre børn på 0, 3 og 6 år. Selvom det til tider er mega hårdt og svært at finde kærestetid er det det hele værd når man ser hvor meget børnene har sammen ❤ Glæder mig til forsat at følge jer alle. Stort tillykke fra Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Stort tillykke! Det er så hyggeligt at følge med. Jeg havde det godt på fornemmelsen – især da jeg så dit opslag på IG 1.januar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K-V

  WAUW!!
  🇩🇰TIL LYKKE🇩🇰!
  Nej, jeg havde ikke lugtet lunten😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Joeee det havde jeg også tænkt… Ved ikke hvorfor, men fornemmelser er oftest rigtige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Tillykke med baby i maven, hvor bliver det dejligt! Jeg havde faktisk luret det en smule. Hvet gang jeg har tjekket din blog og ig på det sidste, har jeg haft en fornemmelse af, at der godt kunne være et scanningsbillede <3 Jeg tror, det var fordi, du sagde, at I i hvert fald skulle have en treer på et tidspunkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Kære Stine.
  Du og din familie ønskes et kæmpe stprt tillykke med familie forøgelsen. Hvor er det dejligt for jer.
  Mvh en læser der selv venter barn nummer 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke! Sikke et skønt sted at være i livet. Jeg glæder mig til at høre om dineerfaringer med barn nummer tre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Odense coming up