• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Breathe in, exhale. Repeat.

Milepæle (og verdens sødeste storesøster)

Nogle ting er milepæle på en måde, som det givetvis kun er andre forældre, der helt forstår omfanget af. Ikke forstået sådan, at mennesker, der ikke er forældre, ikke kan forstå at et nyt udviklingstrin er på færde og at det er fint og spændende. Men det er måske ikke så interessant altid, når man ikke selv er der (eller har været der!)

Sådan en milepæl nåede vi i dag. E havde for første gang succes på potten. Således har vi taget de allerførste spæde skridt på vejen mod en blefri pige. Hun bliver to og et halvt om halvanden uge, og det var faktisk samtidig, at K bekendtegjorde for os, at nu var hun sådan set færdig med at bruge ble. Det var hun også. Jeg ved ikke, om det kommer til at gå så hurtigt med E, men vi er i al fald i gang.

Og jeg blev glad (på mine egne vegne, for en to+ årigs bleer er bare ikke labre) og stolt på E’s vegne. Det blev hun også selv, men den, der havde den allerstørste reaktion, var storesøsteren. Hun kom løbende alt hvad remmer og tøj kunne holde, da hun hørte hvad der skete og hun jublede for og med sin søster. Hun var så stolt, at hun blev helt rørt over sin søsters nye kunnen.

Åhmen altså. Det er da det mest fantastiske. At have lavet to små mennesker, der er så engagerede i hinandens liv, at noget så på samme tid banalt og monumentalt som en smule tis i en potte, kan give anledning til både glædestårer og varme kram.

K er hermed indstillet til prisen som verdens bedste storesøster.

ke-59-kopi

^^ Sødeste, sødeste (stædigste, søvn-fornægtende, kærligste) søstre <3 Photo cred: Frederikke Brostrup. Det kunne være, man snart skulle overveje endnu en fotosession med dygtige Frederikke. Billedet her er over et år gammelt efterhånden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breathe in, exhale. Repeat.