• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Enkel skønhed

Hvad skal du lave med arvingerne i weekenden? Se vores bud i Politiken i dag

Det bliver lidt ananas i egen juice, men bær lige over med mig. Jeg synes, at Politikens tiltag ‘Børnehjørnet’ i fredagens iByen-tillæg er ret hyggeligt. For vi er jo mange børnefamilier, der bor i byen, og det kan være rart med lidt inspiration til hvad man skal foretage sig i weekenden. Måske man opdager en ny favorit eller noget, man egentlig ikke havde tænkt som familieaktivitet før. Der er ingen, der siger at hver weekend skal være pakket med aktiviteter, men måske er det fedt at opdage nye legeområder, nye kaffe-oaser eller noget helt tredje.

Derfor sagde jeg med det samme ja, da stafetten gik videre til mig, og derfor kan du i dag læse vores bedste bud på hvad du kan lave når det regner og når solen skinner med udgangspunkt i vores personlige favoritter. Vi tipper også om hvor vi gerne spiser og hvad de voksne ville foretrække, hvis vi skulle bestemme (det hele). Det er noget med vin og Flammkuchen, kan jeg afsløre.

22730611_10159499674575375_2158812554744441958_n

Jeg læste interviewet højt for K i morges, og da vi nåede til regnvejsaktiviteterne og museumsbesøg, så begyndte hun straks at posere som sine yndlingsværker – så det kan godt være, det lyder lidt småprætentiøst sådan at skulle være finkulturel med små børn, men den er altså god nok. Vi kan allesammen godt lide at gå på kunstmuseum og børnene får mindst ligeså meget ud af det som vi voksne.

… hvis nogen er meget nysgerrige på, hvad mine piger egentlig hedder, så kan det faktisk også læses i avisen, hvor de ikke rigtig gør det i blog-aliasser 😉

Online-udgaven af artiklen kan læses lige HER

Tegningen? Det er den femåriges familieportræt, hvor Jonas og jeg skulle tegne vores egne kroppe, fordi “så var vi jo ligesom alle sammen med til at lave familien.” Hun tilføjede selv kaffekoppen hvor Jonas’ og min hånd mødes. Vi går ikke ned på realisme herhjemme.

2 kommentarer

 • Maja

  Jeg elsker størrelses forskellen på lillesøster og storesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   JA! Det er så sjovt – hun ser helt tydeligt stadig E som en ret lille babyagtig pige. Selvom de også kan snakke og lege sammen. Og selvom hun godt ved, at ‘ægte’ babyer er nogle helt små typer, der bare ligger og ligger.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enkel skønhed