Fordele og ulemper ved en cykelvogn

Når fortiden indhenter en

Af og til indhenter fortiden en, og bringer minder tilbage fra en tid, man egentlig gerne ville have begravet. Sådan har jeg det i disse dage.

Jeg startede en måned senere i 3.g end mine klassekammerater. Jeg brugte tiden på at være indlagt på hospitalet og derefter forsøge at komme til hægterne efter en rigtig voldsom omgang mononeukleose – bedre kendt som kyssesyge. I går var jeg sendt til tælling af en svimmelhed og kvalme, jeg aldrig har oplevet magen til. Jeg har stadig en fornemmelse af let svimmelhed i hele kroppen. Det er grundlæggende ret ubehageligt.

En kollegas mand har med nogle års mellemrum samme symptomer, så hun spurgte mig, om jeg mon havde haft kyssesyge engang – for det kan åbenbart manifestere sig sådan år senere, jvf. hans læge. Eppstein-Barr virus forlader nemlig ikke kroppen igen (super herlig virus-type…) Andre, der har hørt om samme fænomen?

Jeg satser på, at det er ved at være overstået, for der er få ting, der kan slå en ud som svimmelhed. Heldigvis var jeg frisk tirsdag, hvor jeg var inviteret i Palads for at se Girls Night Out, og kunne ses i et ukarakteristisk farverigt outfit, der matchede både biograf og den humoristiske og letfordøjelige film, der er oplagt til som indledning til en festlig dameaften.
dsc_0379

dsc_0381

dsc_0383

{Reklamelinks} Strik – Stine Goya (udsalg HER) // Taske – Michael Kors (HER)  // Bukser – Just Female (HER) // Sko – Tamaris (ældre udgave, der er ualmindeligt rare at gå i. Lignende HER)

   

6 kommentarer

 • Helle

  Ja, lige præcis det kender jeg noget til. Jeg har nemlig haft kyssesyge to gange. Eller anden gang var det en “reaktivering” af EB-virus, som de kaldte det på hospitalet. Men jeg var meget syg i 3 uger. Oftest vil en reaktivering ikke give ligeså voldsomme symptomer som første gang – jeg var vist bare uheldig 🙄😉

  Rigtig rigtig god bedring! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak for input – du har godt nok også været uheldig! Nåmen det er da egentlig meget rart at vide, at der er en forklaring.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av det lyder ikke rart Stine ❤️ Jeg håber du finder en forklaring.

  P.S. Rød klæder dig virkelig godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak! Og tak. Det er heldigvis næsten ovre nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det sidste billede af dig… Girl crush!!! Shit, du rocker jo hele verden med det billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordele og ulemper ved en cykelvogn