• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Har du husket at sprede den gode karma i dag?

Too much of a good thing?

Et kort postkort fra det skotske. Her er gråt, gotisk og historisk – og jeg kan sagtens forstå, hvorfor Jonas er forelsket.

dsc_0080

Edinburgh byder på masser af ting at opleve, se og spise, og alt er i gåafstand fra vores lille ferielejlighed, der er stort set præcis midt i byen. Praktisk, når man har to små mennesker med. Så. Alt er vel.

Bortset fra, at jeg er blevet syg. Det er op ad bakke under sædvanlige omstændigheder, og bliver bare lige en tak mere irriterende og besværligt, når man også er nogens mor. Nåja. Og er på en ferie, man egentlig gerne vil have mest muligt ud af.

Det er ikke noget alvorligt – bare en træls omgang forkølelse, og jeg mistænker de sidste par ugers heftige program for at være synderen. Det er dejligt her og det er skønt at være på ferie, men jeg tør næsten ikke skrive, at jeg faktisk også glæder mig til at komme hjem. Til et par uger, hvor der ikke skal ske det helt store.

Det er næsten for meget af det gode med al den rejsen og alle de oplevelser, og jeg tror måske min krop forsøger at fortælle mig, at den godt snart også vil have ferie. Heldigvis er tempoet et noget andet, når man også har en knap to-årig med på tur. Der skal tages hensyn til afstande, til spise- og sovetider og middagsluren er indlagt som en pause i dagen. Der er masser, vi ikke når, men vi har også allerede set en masse spændende, gået ad gamle, pittoreske gader og stræder, spist haggis og hørt sækkepibemusik. De sidste to var på K’s skotske ‘must see’ liste, så hun er glad. I morgen satser jeg på at være lidt friskere, for der skal vi bestige et bjerg. Et lille bjerg, bevares, men alligevel. 

dsc_0089

^^Man kan sagtens spise is, selvom det er overskyet og temperaturen siger 14 grader! Det er jo sommerferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du husket at sprede den gode karma i dag?