• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
STOP mor-konkurrencen

Kaos forude…

Juni bliver en lettere kaotisk måned her på matriklen. Det er ikke normalt noget, der harmonerer godt med mit behov for Ordnung muss sein, ro og redelighed, så jeg er lidt spændt på at se, hvordan det kommer til at gå.

Der er mange ting, der skal ske på næsten samme tid – sådan falder brikkerne af og til.

I næste weekend tager jeg pigerne under armen og smutter til provinsen og en weekend hos mormor og morfar, mens Jonas får lov at være alene hjemme. Nåja, og tømme hele vores loftsrum ned i lejligheden (indsæt selv abe, der holder sig for øjnene…) Hele foreningen skal have renoveret tag og lofter, så der bliver et par måneders byggerod og dermed skal vi også finde alternativ opbevaring for det, der skal opbevares.

Jeg rider på en bølge af optimisme med de kommende værelses-projekter og ikke mindst den kommende seng, så jeg vælger at se det som en oplagt mulighed for at – for første gang siden vi flyttede ind for 5 år siden – at gennemgå ALT det, der igennem tiden er flyttet derop. At få ryddet ud, ryddet op og ikke mindst komme af med en masse. Så mon ikke, jeg sætter en masse til salg og resten til afhentning? Jeg skal nok sige til.

Sandsynligvis kommer vi også til at skulle have opbevaret en del sager, for jeg magter ikke at have en stue fyldt med loftsrumsgenstande i et par måneder.

Derudover har Jonas masser af eksaminer og censor-gerninger på skemaet, mens der også er både en rejse for bare Bean og jeg og en familierejse på tapetet inden måneden er slut. Nåja. Og så lige det dér med at omrokere og genindrette og male to værelser.

Phew. Det bliver godt. Især når det er overstået! Jeg satser på at nyde den relative ro i den kommende uge og få strikket et godt stykke videre på min sommerudgave af Mettes fine Ingen Dikkedarer. Jeg vil nemlig rigtig gerne have den med på ferie. Jeg kommer nok til at skrive mere om den, når den er færdig, for jeg er ret forelsket i kombinationen af Tynn Line og Kid Silk.

skaermbillede-2017-06-04-kl-7-55-11-pm

^^Der er tilsyneladende et nude tema i spil i øjeblikket. Nye sko, vægdekorationen er et julemarkedsfund. Ingen Dikkedarer er allerede noget længere end på billedet. Hele kroppen er afsluttet og jeg er igang med det ene ærme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOP mor-konkurrencen