• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
At downsize børnefødselsdage og noget om at stå af præstationsræset

Et hurtigt en-dags tip: spar 25% på Angulus, Wheat og praktiske prinsessekjoler

(Indeholder reklamelinks)

Et lille hurtigt pip herfra. Måske så I på min Instastory i går aftes, at jeg var ved at pakke en af Beans fødselsdagsgaver ind?

Hun har ønsket sig den fine, fine Belle-kjole fra Wheats Disney-kollektion, siden hun så den på CIFF Kids til Fashion Week i august sidste år (!) og hun taler jævnligt om den stadig. Ikke mindst efter vi så den fine Skønheden og Udyret-film i biografen.

Hun har i forvejen Elsa-kjolen og den er bare så lækker (og faktisk sat ned med 45%, kan jeg se). Den opfylder både mine krav til æstetik og praktik – den er i bomuld og kan vaskes, så den kan sagtens komme med i børnehave. Det har den også været en hel del gange efterhånden, og den holder kvaliteten. Den er også så tilpas fin at den kan bruges som udklædningskjole. Bean elsker den.

I dag (kun i dag, desværre) er der 25% at spare på ALT fra WHEAT, Mini a ture, GEOX, Petit, Didrikson1913, Angulus, Hust & Claire samt Småfolk til børn inde hos boozt.com. Bl.a. kan du finde Beans Belle-kjole, der er pakket ind og venter på at det bliver søndag, 125 kr billigere end normalt.

almost-5

Find kjolen HER og find link til hele udsalget HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At downsize børnefødselsdage og noget om at stå af præstationsræset