• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Sommerhus-strikkerier

Den travle mors guide til hudpleje – LactoClear til problemhud

[ ANMELDELSE ]

Jeg er doven, når det handler om skønhedsrutiner. Doven – og i tidsnød. To små piger giver ikke meget for min hudpleje og makeup. Jeg har på en god dag omkring 5 minutter til at få alt klaret. Fra vask til de sidste strøg med mascarapenslen. Jeg har hverken tid eller lyst til alt for mange produkter. Jeg vil have lidt, men godt. Det skal være effektivt, ordentligt og virke.

For lidt over en måneds tid siden udskiftede jeg min almindelige hudpleje med et helt nyt produkt og en anderledes, videnskabelig og målrettet tilgang til problemhud. LactoClear blev lanceret d. 10. januar i år og for nu at foregribe anmeldelsen og være lidt en spoiler, så er jeg nødt til at sige, at jeg er meget begejstret for resultatet og for produkterne i det hele taget.

lacto-1

Det er ikke noget, jeg råber op om normalt, fordi det faktisk er et ret ømt punkt, men jeg har siden teenageårene lidt af problemhud, og det er ligesom aldrig gået væk igen. Jeg har forsøgt at skære laktose og raffineret sukker ud af kosten, at spise meget sundt og probiotisk, drikke hørfrøolie hver dag og så har jeg gennem tiden brugt en mindre formue på hudplejeprodukter og behandlnger, der lover alt muligt godt. Intet har virket.

De fleste produkter til akne eller problemhud er ret krasse, fordi de har salicylsyre som virksom ingrediens. Salisylsyre er effektivt. Men det er en syre, og syre dræber alt, den kommer i nærheden af – resultatet har for mig alt for ofte været en hud i ubalance, fordi de gode bakterier udslettes sammen med aknebakterierne. Desuden har jeg tit oplevet svie og ubehag og efterfølgende rødmen i huden.

Jeg har aldrig fået en decideret pillekur hos hudlægen. Det er et aktivt fravalg, fordi jeg virkelig ikke har lyst til at udsætte min krop for den heftige omgang kemisk påvirkning, sådan en kur er. Fordi jeg efterhånden har sluttet (relativ) fred med, at jeg aldrig får perfekt hud. Gad jeg godt have det? Ja! Men det kommer ikke til at ske, og så må jeg arbejde med det jeg har i stedet.

LactoClear er ikke en vidunderkur. Det er til gengæld et videnskabeligt testet produkt (og her mener jeg for alvor videnskabeligt: LactoClear har været igennem et dobbelblindt, placebo-kontrolleret studie) og det er mildt og skånsomt. Teknologien bag er probiotisk, og LactoClear er udviklet af Cell Biotec, der mest er kendt for mælkesyrebakterier i bl.a. Duolac-produkterne, som vi er glade for herhjemme også. Én bestemt mælkesyrebakterie udskiller en såkaldt Laktopad, der er ekstremt smalspektret og kun dræber en lille håndfuld bakterier. Herunder P.Acnes bakterien. Med andre ord er det mikrobiologisk krig i huden; en slags droneangreb eller snigskytte, der målrettet går efter skurkene frem for at smide en klyngebombe med masser af collateral damage til følge.

LactoClear er en serie med en ansigtsvask, en mild peeling og en ansigtscreme. Det er cremen, der er det vigtigste og eftersom Lactopad’erne har en levetid på omkring 12 timer er det vigtigt at bruge den både morgen og aften. Har man en bums undervejs, så kan man også målrettet putte små doser creme på den i løbet af dagen. Produktet er så mildt at man ikke kan overdosere.

Jeg har ikke perfekt hud og jeg får stadig udbrud. Min hud er ikke i zen – det kunne sikkert blive bedre, hvis jeg sov mere og spiste mindre sukker, men sådan er virkeligheden ikke lige nu. Problemerne er blevet mindre overall og klarer hurtigere op. Jeg har brugt produkterne i et godt stykke tid uden at fortælle om det, fordi jeg gerne ville afprøve dem grundigt – også igennem et par cyklusser, fordi jeg (som sikkert også andre) oplever ret markant forskel på huden afhængigt af, hvornår på måneden, det er.

lacto-2Du kan finde et introduktionssæt – eller praktisk rejsesæt! – til 99 kr HER. Det er til 3 ugers forbrug og det burde være nok til at se, om LactoClear (også) er noget for dig.

Du kan også finde mere information HER eller melde dig ind i LactoClears Facebook-community HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus-strikkerier